Jump to content
Annons

skydrumz

Medlem
  • Antal inlägg

    73
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av skydrumz

  1. Försök att träna på att göra klart låtar och inte fastna på specifika delar. Arrangera, menar du bara med midi eller även samples osv också? Bygga upp låten i intro, break, drop osv?
  2. 50 lead- och "badljud" för Massive. Förmodar att det ska stå basljud 🙂
  3. skydrumz

    ta bort

    Vad tycker ni om min senaste låt? https://soundcloud.com/skydrumz/skydrumz-destiny-original
  4. skydrumz

    ta bort

    Nya projekt på G 🙂 https://soundcloud.com/skydrumz/skydrumz-work-in-progress https://soundcloud.com/skydrumz/skydrumz-2-work-in-progress Hoppas det Passar! Kritik är alltid kul 🙂
  5. skydrumz

    ta bort

    Postar mitt senaste projekt 🙂 Remixer är ej tillåtet - länk borttagen Tar emot all konstruktiv kritik!
  6. skydrumz

    ta bort

    Hade helt glömt bort det, bra att du påminde 🙂
  7. skydrumz

    ta bort

    Tack !Återkommer med en remix på "Tiesto - Take me" om några dagar 🙂 Det är en remix tävling just nu.
  8. skydrumz

    ta bort

    Skulle gärna höra lite åsikter och saker jag bör tänka mer på när jag producerar. Alla mina låtar finns youtube- och soundcloud som jag länkade 🙂
  9. I hörlurar låter det mer maffigt men blir en instängd känsla, föredrar högtalare.
  10. En bra ide kan väl vara att lägga upp din låt först. Tror att en sångare gärna vill anpassa röst och text till din låt.
  11. Tycker det är smidigt med clippen, jobbar med 10an. Förstår verkligen inte att många tycker blocken är bra, med clippen ser man ju noterna och då blir det enklare att se vilket som är vilket. Men alla har ju olika arbetssätt 🙂
  12. Japp, men då kan jag nog ordna till så det peakar rätt:) Dock tycker jag att det låter väldigt stelt när jag tar bort limitern, brukar det göras det och sedan fixas det till vid masterprocessen?
  13. Hej ! Nu är det så att en person ska mastra en låt åt mig och självklart vill han att den exportade wav:en ska vara fri från plugins på mastern och inte peaka mer än -4db. Problemet är att låten blir väldigt konstig när jag tar bort limitern (ska det bli så?) och att på vissa ställen ex. 2sek innan ett dropp där jag lagt en effekt så låter effekten sjukt högt och med extrem "dist". Blir därför kneppigt för mig att balansera db till -4, för om den ska peaka högst -4b så blir jag tvungen att sänka ljudet på låten sjukligt lågt... typ (-15) till (-20)db. Någon som kan hjälp mig och förklara hur jag ska göra?
  14. Det blev mycket bra, låter klarare 🙂 Dock lite tamt i bottenfrekvenserna, men jag gillar kanske tyngre bas än andra.
  15. Väldigt givande svar ! tack 🙂
  16. Kan du rekomendera någon limiter? Har endast Fruity limiter, fast den kanske duger? Får det dock inte bra med den... out-tak menar du då Gain?
×
×
  • Skapa ny...