Jump to content

Mylan

Medlem
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Mylan

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Linköping
 • Min utrustning
  Rme Fireface 800, Macbook pro 12 I7, Yamaha Motif xs, Logic 10.2 Reaper 5 Cubase 8.0.3

Recent Profile Visitors

2,134 profile views
 1. Säljes Genelec 8020 c svarta ett par 3000 kr, lite använda, fint skick!
 2. Mylan

  Cubase 7

  Nu har tittat och hittat vad du vill ha, Vst amp. Min E-post är attfara@bredband.net
 3. Mylan

  Cubase 7

  Jag måste nog starta upp och kolla. Priset kan vi väl resonera genom e-post.
 4. Mylan

  Cubase 7

  Hej! Som sagt bara ta med sig donglen som följer med. Du kan köpa min licens om du är intresserad?
 5. Mylan

  Cubase 7

  Hej Mattias Du kan få köpa Cubase 7.5 billigt. Jag köpte den med möjlighet att uppgradera till 8 så det är den jag har på datorn 7.5 har jag som box.
 6. Mylan

  Logic pro 7

  Hej på er! Jag tänkte mig inte nogon direkt förtjänst, kan tänk mig skänka bort det hela ska jag säga.
 7. Mylan

  Logic pro 7

  Jaha det tänkte jag inte på men det kan ju finnas folk som sitter på power macar föestås... det kan ju inte vara så många så det blir väl pappers korgen med det hela. Hittade till med en floppdisk med 3.6:an med uppgradering till fyran.
 8. Mylan

  Logic pro 7

  Hej! Undrar lite om ni tror att Logic pro 7 är intressant för någon. Jag har ju den gamla dongeln kvar samt 4 st cd, förlåt nu ser jag att det är en upgradering från 6:an. Mindre intressant måste det nog vara när det är så.
 9. Hej Jag undrar om någon vet om Steinberg tillåter att att man säljer vidare sin Cubase licens.
 10. Jag tittade lite i manualen och nu har jag fått till det så det låter bra men om jag gjort som du förslog det vet jag inte. I mixern finns ju ett routings fält med ingång och utgång där gjorde jag inställningar på själva inspelnings spåret. Inställningar i Vst connection hade jag inte gjort rätt. Vad jag gjorde mer kommer jag nu inte ihåg. Med det jag gjort visar att det är möjligt, så det blir nog en uppgradering till 7.5.
 11. Hej! Jag har en mac pro 08, jag har 128 som I/O buffer. Jag har letat, men jag hittar ingen plats där jag kan hitta en output bus och du menar med din kanal audio track där jag gör inspelningen. Så var skapar jag output bus?
 12. Hej! Är det någon som kan hjälpa mig med att få en latency fri lyssning på en sånginspelning i Cubase 7.5 Jag vill ha lite reverb på min sång när jag spelar in. Jag är sedan lång tid tillbaka användare av Logic. Där på input spåret är utgången avstängd men före fadern utgång till en aux kanal som har ett reverb där utgången går till Firefaces 800 på software playback ingång 9-10. På så sätt har jag latency fri lyssning. Jag provar nu Cubase Elementa 7 och tycker den har en del funktioner som jag gillar men någon latency fri lyssning har jag inte lyckats med. Ser i manualen för 7.5 att den har flera routings möjligheter än Elementa 7. Är det någon som har ett eller flera förslag.
 13. Det finns en benchmarks test på Gearslutz.com med en nMP. 6 core new Mac Pro ("Late 2013"), 6 core, 64GB, Logic 10.0.6, internal Audio If it is OK to let logic balance the load (click 2x play with overload THEN see if it runs for minutes) 166 - 170 Tracks (Buffer 64, 128, 256 = 4 tracks difference though 64 gives the best benchmark = 170 Tracks )
 14. Hej! Sitter med en uppdatering av Logic 8 till 9. Köpte den dagen före pris nedsättningen. Jag har beställt en retur av den. Nu undrar jag ifall jag gör rätt. I åttan finns ju alla Jam packs med. Kan inte jag använda dem i den nya pris nedsätta version och kan man inte använda WaveBurner 1.5.2 också med den nya versionen?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.