Jump to content
Annons

Mylan

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Mylan

  1. Hej Chrome5 Jag är 70 och utvecklade min gitarr teknik lite mera för ett par år sen, jag tittade en hel del på Youtube, där finns mycket att hämta och billigt är det med. Jag har problem med vänster arm och kan därför inte spela någon längre tid med barré ackord så jag spelar istället med capo och använder tre och två strängs ackord som variation metod både på bas och diskant. Min gitarr är en stål strängad akustisk men det går att spel täta hård rocks komp även på den.
  2. Mylan

    Cubase 7

    Nu har tittat och hittat vad du vill ha, Vst amp. Min E-post är attfara@bredband.net
  3. Mylan

    Cubase 7

    Jag måste nog starta upp och kolla. Priset kan vi väl resonera genom e-post.
  4. Mylan

    Cubase 7

    Hej! Som sagt bara ta med sig donglen som följer med. Du kan köpa min licens om du är intresserad?
  5. Mylan

    Cubase 7

    Hej Mattias Du kan få köpa Cubase 7.5 billigt. Jag köpte den med möjlighet att uppgradera till 8 så det är den jag har på datorn 7.5 har jag som box.
  6. Mylan

    Logic pro 7

    Hej på er! Jag tänkte mig inte nogon direkt förtjänst, kan tänk mig skänka bort det hela ska jag säga.
  7. Mylan

    Logic pro 7

    Jaha det tänkte jag inte på men det kan ju finnas folk som sitter på power macar föestås... det kan ju inte vara så många så det blir väl pappers korgen med det hela. Hittade till med en floppdisk med 3.6:an med uppgradering till fyran.
  8. Mylan

    Logic pro 7

    Hej! Undrar lite om ni tror att Logic pro 7 är intressant för någon. Jag har ju den gamla dongeln kvar samt 4 st cd, förlåt nu ser jag att det är en upgradering från 6:an. Mindre intressant måste det nog vara när det är så.
  9. Mylan

    Sälja Cubase [Löst]

    Hej Jag undrar om någon vet om Steinberg tillåter att att man säljer vidare sin Cubase licens.
  10. Jag tittade lite i manualen och nu har jag fått till det så det låter bra men om jag gjort som du förslog det vet jag inte. I mixern finns ju ett routings fält med ingång och utgång där gjorde jag inställningar på själva inspelnings spåret. Inställningar i Vst connection hade jag inte gjort rätt. Vad jag gjorde mer kommer jag nu inte ihåg. Med det jag gjort visar att det är möjligt, så det blir nog en uppgradering till 7.5.
  11. Hej! Jag har en mac pro 08, jag har 128 som I/O buffer. Jag har letat, men jag hittar ingen plats där jag kan hitta en output bus och du menar med din kanal audio track där jag gör inspelningen. Så var skapar jag output bus?
  12. Hej! Är det någon som kan hjälpa mig med att få en latency fri lyssning på en sånginspelning i Cubase 7.5 Jag vill ha lite reverb på min sång när jag spelar in. Jag är sedan lång tid tillbaka användare av Logic. Där på input spåret är utgången avstängd men före fadern utgång till en aux kanal som har ett reverb där utgången går till Firefaces 800 på software playback ingång 9-10. På så sätt har jag latency fri lyssning. Jag provar nu Cubase Elementa 7 och tycker den har en del funktioner som jag gillar men någon latency fri lyssning har jag inte lyckats med. Ser i manualen för 7.5 att den har flera routings möjligheter än Elementa 7. Är det någon som har ett eller flera förslag.
  13. Hej! Sitter med en uppdatering av Logic 8 till 9. Köpte den dagen före pris nedsättningen. Jag har beställt en retur av den. Nu undrar jag ifall jag gör rätt. I åttan finns ju alla Jam packs med. Kan inte jag använda dem i den nya pris nedsätta version och kan man inte använda WaveBurner 1.5.2 också med den nya versionen?
×
×
  • Skapa ny...