Jump to content

Bodhi

Medlem
 • Posts

  549
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Bodhi last won the day on December 27 2011

Bodhi had the most liked content!

Reputation

146 Utmärkt

1 Follower

About me

 • Kön
  Man
 1. Om du ställer en fråga på ett forum om vad folk tycker och de svarar sakligt och hyfsat genomtänkt på din undran, så är det ganska drygt att försöka punktera deras upplevelser med selektiv läsning och rent fjantiga påståenden bara för att du inte håller med. Men, visst... nu kom jag på varför jag lämnade forumet till att börja med 😉
 2. Jag tycker inte om dansbandsmusik av samma skäl som jag inte tycker om bil-larm, visselpipor, skräniga fåglar, etc. Den är oftast arrangerad och producerad på ett sätt som jag helt enkelt tycker låter illa, som till exempel reverbdränkta saxofonkörer - det skulle man snudd på kunna säga är på samma nivå som en bunte sjukt skräniga fåglar när man försöker sova. Eller tio fulla tonårsbrudar längst bak i bussen. Vidare så vet jag nästan alltid hur en dansbandslåt kommer att gå redan från första ackordet. Det är bara att sjunga med om man har texten. Dansbandsmusik är för mig oftast helt enkelt bara tråkig musik. Hatar den gör jag dock inte det minsta. Kul att folk går igång på olika musik. Jag skulle absolut kunna uppskatta dans- och spelglädjen om jag var på nån dansbandsfest. Bara inte musiken.
 3. Jag tycker att varningarna borde vara tidsbegränsade. Jag är inte sur på Saddam längre, även om jag håller mig på ett visst säkerhetsavstånd... 😱😛 Dessutom, har man klantat sig så ska man få en chans till, eller ett visst antal chanser till. Man ska inte behöva dras med stigma resten av sin forumtid att man en gång fick varningar. Så jäkla svartvitt är det inte på forum. Folk har dåliga dagar, uttrycker sig tvetydigt osv, shit happens. Det mesta otyg som sker på forum är nog inte särskilt allvarligt egentligen, det bara ges intryck av det för att det finns regler och moderatorer. Lite som i plugget en gång i tiden. Men där försvann prickarna vid nästa termin.
 4. Aaah, nu förstår jag med ens varför Studio är torr som fnöske att läsa, använder egna hittepå-ord och har lagt sig på en litterär nivå strax över en högstadieklass. Men jag gillar den ändå 😄 (Seriöst, jag gillar den!)
 5. Till TS och övriga agitatorer: Apple tvingar inte någon till något. Det är du som väljer att köpa produkten eller inte. Produkten är skapad från grunden för att erbjuda användaren integrerade lösningar som användaren inte behöver lägga energi på att fundera vidare över. Man kan diskutera kvaliteten på dessa, men produkten som helhet är inte skapad för en användare som vill förändra, bygga om eller i delar uppgradera sin produkt. Om en sådan användare beklagar sig över de integrerade lösningarna, så är det inte mycket annat än att han är sur över att han inte kollade upp vad han köpte först. Om han inte har intresse av produkten ifråga, men ändå beklagar sig, då skulle man kunna kategorisera honom som en allmänt gnällig typ som inte har mycket bättre för sig. 😉 Om jag skulle vara lite mer konstruktiv, så skulle jag säga att jag absolut förstår den som vill kunna meka, jag är likadan själv. Därför kör jag både PC och Mac. Den senare därför att jag har vissa arbetsbehov där jag behöver ett flyt och en säkerhet som jag inte får i PC-miljön (med samma program givetvis). Man är inte hänvisad till vare sig den ena eller andra plattformen. Det är inget annat än positivt att det finns valmöjligheter bland datorplattformar.
 6. Tack, det är bara en pit stop 🙂 Tydligen ska fastlödningen av batteriet påverka batteriprestandan till det bättre, det skrevs en hel del om det när Apple började med det. Fast jag hade hellre haft ett något sämre batteri som jag kunde byta, särskilt med tanke på att jag hade sjukt mycket problem med just batteriet i min förra Macbook.
 7. Ditt argument är ungefär såhär: Jag har alltid stört mig på bilar. Varför kör folk bil när det finns motorcyklar? Förstår inte varför du hetsar upp dig över detta. Med kärlek, Bodhi, flitig användare av både PC och Mac sedan 1984. Osårbar mot vitlök, träpålar, vigvatten och krucifix
 8. Jag hör den inte, men jag kommer ju in i tråden ganska sent så reverbsvansen har nog redan dött ut.
 9. Fan, nu bouncade jag igen... Och nu gjorde jag det en gång till....
 10. Googla "batman smileys". Välj "Images" i sökresultaten. Välj "Icon" nere i vänster menyfält. Leta upp valfri smiley och klicka på den. På sidan du får upp, högerklicka på smileyn och välj "Copy image location" Klistra in som bild i ditt inlägg. Voila! (Firefox, engelsk)
 11. 😱 😲😐😕😐🙂😆😄
 12. Skojar du, smileysarna är dom farligaste av alla forumtecken 😛 Notera skillnaden på nedanstående: Du är bäst! Du är bäst eller Den här tråden är verkligen vettig! Den här tråden är verkligen vettig 😱 Powerful stuff... 😄 (no possible puns intended)
 13. Som jag redan nämnt tidigare: När man blockerar någon så göms deras inlägg i trådar, men det finns en knapp man kan trycka på för att läsa inlägget ändå. I de fall du har skrivit efter mig i en tråd så brukar jag kolla om det är mig du skrivit till. Vidare så syns även citerade inlägg från andra medlemmar, även när den citerade är blockad. Så, vill du vara vänlig att sluta skriva till samt om mig nu? Jag har redan fattat att du stör dig på mig, varför inte bara blocka mig om det år svårt att hålla sig ifrån att svara på mina inlägg i trådar - de är ju inte ens riktade till dig.
 14. Never mind, Sadam, du vet mycket väl vad jag pratar om. Jag har anmält dig istället. Vänligen svara aldrig mer, citera aldrig mer och överhuvudtaget nämn aldrig mer mig på detta forum.
 15. Ända sedan jag blockade dig, så har du i runda slängar skrivit ett trettiotal inlägg riktade till mig, det flesta ganska otrevliga, och trots att jag inte ens svarat på de flesta av dem, så bara fortsätter du. Vad fan vill du? Räckte det inte med fem dagars avstängning för att du skulle fatta vinken att låta folk vara ifred från dina påhopp? Edit: Förresten, vilka blockerade pratar du om? Du är den enda blockerade jag pratat med i den här tråden, och det här är mitt första svar till dig.
×
×
 • Create New...