Jump to content
Annons

idkfa

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av idkfa

  1. hehe, mycket snack och lite verkstad men det är ju trots allt ett forum 😱
  2. Jag tänkte göra detta idag men min skit-maudio stänger av sig hela tiden ändå fast jag bytt batterier... har du fått tag i någon truminspelning?
  3. Detta undrar jag med. Det är som att man måste klistra sig i varandra vid ungefär folkis-tiden och sedan hålla fast vid varandra in i högskolan, och SEN kan man spela tillsammans när man kan det. Tycker det är en jävligt tråkig utveckling alltså. Och det hörs på mycket av musiken att det är skolad musik. Det låter ju för fan likadant 🙁((
  4. idkfa

    Vill spela !

    Jag håller på dig pxm! Inte för att jag ett piss musikteori men, det lät som att det var en poäng där som jag förstod ändå.
  5. Hej där. Vart bor du? EDIT AHA, Göteborg, en bit ner alltså /EDIT. Jag kommer få tag i en replokal snart, hoppas jag, genom studieförbund. Jag måste lägga in fler kol för att få igång detta med inspelning! Möjligheten finns, men är lite bökig då det är på låns. Men skickar du saker (riff, etc, etc) nu, så kan jag lyssna på det och lära mig i förtid.
  6. Jag är intresserad av detta, synd bara att kopplingen bara "kom och försvann"..
  7. idkfa

    Musikprojekt!

    hehe! exakt! =D o den med sos eller nått... idsos men den kom jag inte ihåg för jag använde inte den nått tror jag.
  8. idkfa

    Musikprojekt!

    Hej, jag spelar trummor och skulle vilja satsa helt och hållet på något som har sväng från coltranes ösiga interstellar space till humcrush, beefheart, zappa, samla mammas manna, ruins (från japan), "happy hardcore", 70-tal, hendrix, punk, glädje, ilska, hat, kärlek, lycka, fobier, lust, olust, högtalare, oljud, oväsen, samklanger, ackord....improviserad musik! Och eller lite bunden här och var! Inte vet jag- vad som helst! Ska det vara så svårt att starta ett band idag???! Jag tycker det. Jag bor i Västerås och har spelat trummor hela mitt liv och önskar att du kan spela gitarr eller keyboard eller bas går också utmärkt, och så gör vi roliga låtar, eller specialiserar oss på att improvisera, och så kan låtarna komma fram då improvisationen inte når längre. Alltså vara konstant kreativ och när inte det funkar så äter vi mat eller slutar för dagen och återkommer eller börjar om. Men jag vill verkligen att vi ska ta oss frammåt, både instrumentalt och produktivt. Vi kan starta på på 2 man-nivå, och hämta vidare intresse därifrån. Eller fler. Jag vill bara komma igång - så snart som möjligt då jag bara sitter hemma och får inget gjort. Jag får ingen inspiration när jag sitter hemma eller är ensam. Då kommer inspirationen mer ut från en frustration, som blir ett substitut för vad jag egentligen vill göra. Denna låt kom under en sån natt: myspace.com/deskildameningarna "utflykt". /Anton, som använder internet som anslagstavla, men snart skiter jag i det och använder gatan
  9. Ja du, Autechre har legat på topplistan ett tag nu. Dillinger Escape Plan - Calculating Infinity när jag var tonåring. EST, Cult Of Luna är bra band, och jag är trummis. Samt 70-tals flum: Hendrix, Pink Floyd, Captain Beefheart, Zappa, samt Ruins (från Japan), Yat-Kha. Jag har sökt i hela mitt liv efter dedikerade musiker. Jag bor i Västerås för närvarande.
×
×
  • Skapa ny...