Jump to content
Annons

tobiaswedin

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Vi är två (nyinflyttade) musiker/producenter boende i göteborg som söker del i studio eller studiokollektiv. Vi sysslar med olika projekt, allt från akustiskt till fullt band. Vi har grejor som vi behöver få plats med, ett rhodes, ett trumset, två stärkare, och lite annat smått och gott. Hör av er om ni vet något om något eller någon som kan stämma in på det vi söker. Vänliga hälsningar!
  2. tjena! Sjyssta grejor. Var/när repar ni?
  3. tobiaswedin

    Musiker i gbg?

    Tja, Jag är nyinflyttad i gbg och jag undrar om det finns NÅGON i den här stan som sysslar med något annat än ölrock och metal. Som kanske skulle vilja spela typ, soul, funk.. jazz kanske med elektro-inslag? Eller något akustiskt, nåt folkmusik, kanske irländskt eller svenskt. Jag själv spelar trummor, mandola, mandolin, lite gitarr, lite bas, lite piano och en del andra grejor som man kan leka med, Sjunger också rätt mkt. Har skrivit och spelat mycket, gått på folkis.. Har massor med grejor att skicka för att man ska få en hum om vad jag gjort tidigare. Så, Blåsare, keyboardister, slagverkare, gitarrister, basister och munspelare, var är ni?!
  4. Det här var verkligen precis vad jag letat efter! Det är ju en helt fantastisk kvalité på detta. Nu kan man hotta upp alla gamla EWQL arr som man har ligger o skräpar längst in i datorn ☺️ Det känns lite som att förrutom gitarr så är det stråkar som är absolut svårast att få bra. Testade Quantum Leaps Gypsi packet och det måste jag säga hade en riktigt bra kontrabas och fiol och gitarrerna var feta, men det fattades massa grejor för det där sista feta ljudbilderna man vill jobba med. Tack för tipset och snygg låt, Svencanz!
  5. ja det kanskr är något åt det hållet. Hehe jo så klart det låter bäst på riktigt. Men jag har inte råd att hyra en cellist för att göra jazzexperiment med mig 😮
  6. Hej. Jag letar efter en Cello-plugg. Det finns många bra där ute men de jag hittat har bara stråk-ljud. Ibland med Pizzecato, men jag söker en cello som är lika detaljerad som de flesta bra bas-pluggarna är. Så att det är en cello med massor av lager och massor av olika ljud. Typ knäppa på strängarna, slå an strängarna, stråke, glizzar osv. Tror ni att det finns en sån cello någonstans?
  7. Tja! Jag heter Tobbe, och jag och min trotjänare Alex är låtskrivare/producenter och musiker. Vi har skrivit och spelat ihop under ett antal år. Håller på mycket med jazz, funk, soul, rnb/hip hop. Nu har vi startat ett projekt som handlar om just det, Funkiga disco-groves, snygga ackord och fantastiska melodier. influenserna kan göras många men några viktiga är Motown-musiken!, Erykah Badu, Joss Stone, Raphael Saadiq, Medeski, Martin and Wood, Est, Guru'n Jazz matazz, The Roots, Funkadelic/Parliament, NWA, Jamiroquai, Mr Herbie! osv.
  8. hej charlie Vi är två killar som sysslar en del med, flera olika genrer. t.ex funk, soul, jazz samt en del hip hop. Vi skulle jättegärna vilja höra mer. Inspelnings möjligheter är inga problem heller. Våra influenser är: erykah badu, joss stone, rapahel saadiq Medeski, Martin and Wood, Est, Guru'n Jazz matazz osv, The Roots, Funkadelic/Parliament, NWA, Jamiroquai, Mr Herbie! osv Med andra ord: Dansanta funk-disco grooves, med snygga ackord och fantastiska melodier! Vi vill ha en sångerska till projektet. för inspelning och live spelning. Så känns detta intressant så kan vi skicka några låtar till dig. Träffas, snacka mer, och så kanske du vill komma hit och provsjunga. Du kan nå mig (Alex) eller tobbe på alexochtobbe@gmail.com. mvh Alex
×
×
  • Skapa ny...