Jump to content
Annons

Guitarslayer

Medlem
  • Antal inlägg

    39
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det har du helt rätt i 😄 Ganska stor skillnad mellan 30 och 36 när det kommer till kritan.
  2. Det var en kort forskning men de spelar till 36 Hz, sedan faller de sakta. Så det var en liten missbedömning av mig, men fortfarande ganska imponerande för dessa relativt små monitorer! Jag ber om ursäkt för den skada jag kan ha orsakat nära & kära. ☺️
  3. Nja, när jag var hos ingenjören så pratade vi nog om 30 Hz, möjligtvis 32 Hz. Men 40 Hz var det inte tror jag. Ska forska lite i saken och återkomma i vått eller torrt!
  4. Du kör bara heltonsskalor alltså? 😏 Vill lyssna på din musik, den verkar intressant! 🙂 Skämt åsido, jag gillar halvtonsbendar mer!
  5. Nä, nu när du säger det kanske det var en dålig beskrivning. Om jag säger fantasifullt rakt då? Som jag i mitt svar ovanför finns det mätningar någonstans, ska leta igen dem.
  6. De spelar rakt och ärligt, spelar lägre än A7:orna också, vilket för vissa är viktigt. Dessa spelar ned till 30Hz med bra tryck! En polare gjorde en mätning, ska kolla om jag kan få tag på den så får du se 🙂
  7. Ja, det gör jag! I början trodde jag inte riktigt på att de kunde vara så mycket bättre än någon annan monitor i samma prisklass men efter bara några lyssningar märkte jag fort att dessa relativt små monitorer spelar så fantasifullt bra. De spelar långt ned i Hz och ger en mycket klar ljudbild, så jag är jättenöjd! Jag köpte dem färdigmålade men som byggsats och byggde ihop dem själv med hjälp av en kompis. Priset landade på 6700:- och de jobbar så otroligt fint för pengarna. Mitt bästa köp på länge 😉
  8. Hehe.. hade det här problemet med ett Roland TD-6V. Givetvis fungerar ljuden i modulen trots att midi-noterna uteblir, det har inte med det att göra. För mig löste sig problemet hastigt och lustigt bara genom att låna hem ett midiljudkort UM-25 tror jag bestämt att det heter. Problemet rotade sig tydligen i mitt ljudkort (Edirol FA-66). Gick säkert att ställa in via nån inställning, men jag vet inte och orkade inte 😆 Rock on, dude!
  9. Guitarslayer

    Monitorer

    Jag använder Ino Audio PiP sedan ett tag tillbaka och är jättenöjd. Betalade 6400:- för dessa i byggsats och svart ask. Så bara för att man betalar en massa pengar för ett par monitorer så betyder det inte att de spelar bra för det. Jag tittade i ärlighetens namn först på Genelec-monitorer men valde bort dem pga priset och ljudet. (Att priset inte motsvarade ljudet.) Sen kommer nog alltid någon att motsäga mig. Smaken är som baken! 😛
  10. bump bump.. skulle vara kul vad folk säger om detta. har själv aldrig varit med om det trots att jag använder det flitigt.
  11. Tycker fortfarande att "always on top" är bäst 😆
  12. Kan du inte assigna typ C1 på midikeyboarden som tex legato, pizzicato eller dylikt? En polare gjorde det med Symphonic Orchestra som följer med Cubase 5:an. Isf slipper du ju ha flera spår till samma instrument.
×
×
  • Skapa ny...