Jump to content
Annons

g0ze

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om g0ze

  • Födelsedag 1990-04-30

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Södermalm
  1. g0ze

    Val av Ljudkort

    Minst två inputs, sen firewire. Vill inte behöva köpa nytt om några år igen.
  2. g0ze

    Val av Ljudkort

    Ska köpa ett ljudkort, har ett dåligt line6 ux1 men vill ha ett bättre. Tänkte antingen någon av dom här. http://www.thomann.de/se/maudio_profire_2626.htm http://www.thomann.de/se/avid_pro_to...ro_b_stock.htm Eller finns det nåt annat ljudkort som är bättre? Inte mer än ca 8000 kr.
  3. g0ze

    Skillnad mellan gitarrer

    vad är den stora skillnaden mellan dom hära gitarrerna_ http://www.thomann.de/se/esp_eclipseii_usa_vintage_bk.htm http://www.thomann.de/se/esp_eclipse1ctm_vbk.htm Vilken är bäst?
  4. g0ze

    Vilka monitors?

    Jag ska nu köpa ett par monitorer till min hemma-studio. Hade tänkt Adam A7, hört att dom ska vara bra. Finns det några i ungefär samma prisklass som är bättre? Är det nåt annat man ska tänka på? Det är mest metal som ska spelas in.
  5. g0ze

    Vad för mikrofon?

    Jag tar mig friheten att citera mig själv: 😉 En mixer har också (oftast) mikrofoningångar med fantommatning. En gitarrförstärkare har däremot varken fantommatning eller mikrofoningång, utan enbart instrumentingång... Vad kopplar man sen efter mixern då? Den kopplar du till ett ljudkorts lineingångar om du vill spela in. Handlar det om liveframträdanden, så kopplar du mixerns utgångar till PA-slutstegen. Går det att göra samma sak med en preamp?
  6. g0ze

    Vad för mikrofon?

    Jag tar mig friheten att citera mig själv: En mixer har också (oftast) mikrofoningångar med fantommatning. En gitarrförstärkare har däremot varken fantommatning eller mikrofoningång, utan enbart instrumentingång... Vad kopplar man sen efter mixern då?
  7. g0ze

    Vad för mikrofon?

    Om man ska koppla en mic till en förstärkare, vad ska man ha för mic då går det med dom som ni tipsat om. Går det att använda t.ex. en gitarr förstärkare eller måste man ha nåt annat.
  8. g0ze

    Vad för mikrofon?

    För priset 795:- är den riktigt bra! Vad behöver man mer för den.
  9. g0ze

    Vad för mikrofon?

    JJlabs BMCGP http://www.jamshop.se/mikrofon-tillb/ Är den micen nåt att ha.
  10. g0ze

    Vad för mikrofon?

    Är helt ny på det här med inspelning, vad behöver man för att kunna spela in med bra kvalite så man kan få det till datorn. Sång och gitarr ska spelas in.
×
×
  • Skapa ny...