Jump to content
Annons

pjotor

Medlem
  • Antal inlägg

    41
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. pjotor

    många sångtagningar

    om ni flyger in någon gång när ni spelar in. hur gör ni för att få tagningar att gå ihop volymmässigt?
  2. jaha. då var man utan biljett och känns jäkligt surt att behöva vara hemma och knega när alla andra ska iväg. har kollat på blocket efter hultsfred biljetter men det är rena rama fantasi priser. då kom jag att tänka på studio. nån kanske har över där som inte är helt pengar galen 😏 nån som kanske har nån biljett över?!?! betalar gärna lite mer men inga jävla fantasisummor 🙂)) isåfall kan ni juh maila mig tiassuperstar@hotmail.com
  3. kludda ner några rader innan man somnar det gör susen 😉
  4. mary lou lord med låten thunder road av bruce springsteen. (förlåt the boss)
  5. Det finns ett chip på moderkortet som rensas och byts ut mot nyare information. Bios används som bekant för att styra all input och output i datorn tills dess att Windows har startats. och nu funkar audiophile SKIT BRA!
  6. själv är jag ägare av ett m-audio audiophile 192, var väldigt frustrerad över kortet i början t.om nära att slänga ut datorjävlen. kortet klickade och hade sig. men efter ett antal veckors pillande kom jag på att jag kanske skulle uppdatera biosen. sagt och gjort. sen funkade det perfekt. så jag rekomenderar det. även om jag inte kan specielt mkt.
  7. tänkte bara uppdatera min tråd här och säga att efter timmars pillande och jag blir helt frustrerad och har spelat in allt i 16bit 44.1khz och skicka "bounce" ner alla spår till en 16bits wav fil och lik förbannat när jag öppnar denna fil sedan i winamp för att lyssna låter det helt dämpat, dovt och den där klangen som fanns i projektet är borta. jag förstår inte varför för nu har jag inte konveterat om verken i bits eller khz. help please.
  8. har testat både att sitta med hela mixen och stereo fil för att se om det blir någon skillnad. jag använder cubase sx. om vi vänder på det hela. hur konventerar man utan att man märker större förlust av ljudkvalité? 😄
  9. det låter väldigt dovt inte samma klang som innan. 😆 väldigt dålig på att förklara mig..hehe
  10. pjotor

    mastering hjäälp!

    håller precis på att mastra min första låt och tänkte bränna ut och lyssna på stereon hur det låter men när jag konventerar från 24bit 48khz till 16bit 44khz så låter det vääldigt konstigtt. nån som har nått förslag vad jag gör fel?
  11. håller på att spela in med min utrustning här hemma. det är en adk kondensator mic och en alto mictube preamp, audiophile 192. problemet är att på preampens out/channel 1 så blinkar det uppåt +6 och mixern i cubase säger -1.3 nått sådär. hur fasen får man lagom iinsignal så det verken blir för starkt eller för svagt. detta problemet gör juh att man inte kan slappna av och spela in utan bara tänker på utrustningen hela tiden. tacksam för svar 🙂
  12. Stämmer bra 😲 Dom är suveräna ju.. JAA! tacka gudarna för ikea 😄
  13. ikea tidningsställ om jag inte är helt ute och cyklar 😆)
  14. wiihoo jag har blivit av med klickandet och skiten...efter flashat biosen så funkar det perfekt. kanske ett tips för andra som har problem med pops och clicks..🙂)
  15. 🙂 har senaste drivrutinerna. mitt gamla ljudkort är intregerat i moderkortet men avaktiverat i bios...
×
×
  • Skapa ny...