Jump to content
Annons

Anders

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för svaren! Jag har just gjort en totalformatering och har inte hunnit fixa brännarprogram, tänkte att det skulle duga med mediaspelaren..men icke... /Anders
  2. Hej! Jag har ett problem som jag har dragits med ett tag nu. När jag bounce:ar mina sessioner i protools ser jag alltid till att lämna utrymmer för eventuell efterklang el. liknande. Ändå får jag alltid ett klick just när låten tar slut, detta klick hör man bara när man lyssnar på den färdiga cd-r skivan. Om man lyssnar på wav-filen i datorn hörs det ej. Just nu bränner jag musiken i mediaspelaren, men har kört Nero förrut med samma resultat. Klicket är alltså det sista man hör innan spåret tar slut. Någon?? /Håller på att blir galen..
  3. Jag ser inget uppenbart fel i det du gör. Testa att lägga en kompressor på mastern, där kan du pressa upp några dB. Jag kör protools, när jag inte använder någon master-regel har jag märkt att jag får mycket högre utnivå vid nedmixning än när jag använder master-regel.
  4. Anders

    001 Vs 002

    002 har 4 st mikförstärkare istället för 2. 002 klarar av 96 kHz, 001 klarar högst 48 kHz. Bättre AD/DA omvandlare på 002:an. Bättre mikrofonförstärkare.
  5. Köp inte audio-skivor, det är ingen skillnad på dom jämfört med cd-r. Kanske att vissa realtidsbrännare behöver dessa skivor. Du får ett bättre ljud när du pressar skivor. Dock kan dom flesta vara fullt nöjda med sina cd-r som man bränner själv hemma, jag är det i allafall. Lägg in kraften på att göra en bra inspelning/mixning. Hoppas du blev klokare! /Anders
×
×
  • Skapa ny...