Jump to content
Annons

Jerqua

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jerqua

    DiGi001

    Just d Ja... Jag kör på PC med OS XP! Borde kanske installera Logic innan Pro Tools?
  2. Jerqua

    DiGi001

    Hej! Har svårt att få Logic att fungera med mitt 001 kort. Vad kan vara fel? Så fort jag försöker välja ASIO som driver så dyker programmet. Nån som vet varför?
  3. Jerqua

    001 Vs 002

    Skitsvårt blev det ju nu... Man vill ju inte vara gammal och mossig! Dock skulle man nog kunna tro att ni var anställda av Digidesign hela bunten på det sätt ni har sålt in 002! Men... ...man blir ju sugen! Ett stort tack för alla bra och vettiga svar!
  4. Jerqua

    001 Vs 002

    Funderar starkt på att skaffa ett digi 001 kort till min PC(XP). Vad är dom stora skillnaderna mellan 001 och 002? Peace!
  5. Låter vettigt med 001 altenativet! Tack för bra tips!!
  6. Hej! Har precis köpt en PC och nu ska jag köpa ljudkort... Det jag vill kunna göra är att skicka ut ett enskilt spår t.ex en snare till mitt space eko och till baka igen på ett eget spår i pro tools. Detta är förstås möjligt med digi 002 men de är i dyraste laget... Finns det nån version av Pro tools som inte är låst till Mboxen eller 002 systemet, så att jag skulle kunna använda ett M-audio eller Emu kort och där addressera utgångar?? Alternativt finns det något vettig lösning för att göra detta med Mboxen? Peace Erik
×
×
  • Skapa ny...