Jump to content
Annons

Virtualdistance

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Virtualdistance

  1. Så många som svarat och ingen som upplyst om Slayer 2 vst pluggen , en bra synthgitarr...
  2. Hey jag hade en synth demo med Progress från 90 talet . som jag förlorat med bland annat wishes och Don't trust your Television set låtarna , ingen råkar ha rippat den till mp3 här på forumet eller känna till bandmedlemmarnas email så man kan be dem om ett exemplar?
  3. Jäkligt bra , älskar fantasy-stuk...
  4. Finns redan för mycket nitzer/front kopior , trist trist trist
  5. Off topic : Det är nästa steg i utveckligen , gratis mat 😎 . Ps jag diggar dina synthlåtar
  6. Men man kan polisanmäla dem för utpressning då ju eftersom utpressning i sig är olagligt i lagboken.
  7. Jag både säljer min musik och låter folk tanka ned , ju mer som tankar mina låtar ju bättre för mig syftar jag på.
  8. Visiontalk e helt ok , krille delar ut demot i en zip nånstans, går att webcrawla fram 🙂
  9. Hade vatt kul om nån gjorde dem , jag anser att reasons synthar är ballare än hela programmet 🙂 Men sen är jag ju en gammal hederllig renoisare "i don't understand reason only renoise"
  10. Finns det något annat sätt att få reasonsynthar i renoise?Thor VST kanske? .
  11. Svåranvänt för oss som är vana vid trackers , då är renoise med VST softsynthar lite roligare..
  12. Visiontalk www.myspace.com/visiontalk är de enda jag känner som gör sin musik i reason , själv kör jag renoise ... Mycket roligare , men jag ska kanske använda thor som slav till det finns vissa fulknep för det 🙂
  13. Spotify slår aldrig soulseek , där har vi den sanna underhållningen
  14. Naturligtvis händer detta om man behåller fiatvalutan som kontrolleras av börsmarknaden , jag tror inte de är så dumma så de inte inför en backad med äkta värde guld/silver/annat , sen så hade våra landsmän tillverkat bra hårdvara och lite annat som numera är spärrat av en massa otäcka lagar, och fått till det bättre än en massa storföretagare. Ett Anarkiland i fredsläge har aldrig funnits i världshistorien (anarki existerar bara i teorin) men drar ett igång ska alla andra vilja ha det (mer eller mindre) , men jag tror det hade fungerat väl med en fri marknad osv man ska kunna sälja allt vartsomhelst utan att nån lägger sig i , fast även där krävs ett fast värde på pengen . Men fans av fascismen försvarar hellre IFPI som tex skapades med Mussolini i faggorna 🙂
  15. Du kan läsa det sista , politikerna behöver bytas ut 😛 Jag är helst för anarki men piratparti om man tvunget ska ha regering . Svinen på mpa och ifpi ska inte kunna utpressa folk lagligt tycker jag.
  16. Spotify suger jag har ingen portabel webbrowser att ta med ut med hur mycket internet som helst men en portabel mp3a Som Artist har jag bara en sak att säga om detta . Lösningen finns och jag tycker den ska stanna där den alltid vatt, sharing is caring . Möjligtvis borde vi oberoende artister slippa betala copyswede's lagliga maffiastöd åt bolagen varje gång vi köper en cd/dvd för att slänga in våra projekt , jag köper hellre utomlands utan den löjliga copyswede skatten , det lönar sig inte att köpa på hemmaplan.
  17. Det e sant men politikerna och Mpaa Gossarna är som The Borg i startrek pga att systemet suger , det ska va piratpartiet så man slipper pinsamheter som Fra och ipred.
×
×
  • Skapa ny...