Jump to content
Annons

Staffonly

Medlem
  • Antal inlägg

    85
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Berättar inte
  1. Jag kan testa, känner mig lite sugen, men har egentligen just nu inte några inspelnings möjligheter (studion finns i min skola, skolan = stängd). Finns att lyssna på på myspace.com/staffonlysthlm (sjunger rent, men har precis lärt mig att skrita innåt (inhale)).
  2. Gott nytt år får väl jag också önska! Och jag har för första gången avlagt ett nyårslöfte 😛 : att efter bästa förmåga ställa upp skorna på skohyllan (eftersom den alltid tycks vara tio centimeter för långt bort!!).
  3. Har lirat trummor i ca tre år nu och har använt samma sorts stockar från börjar till idag. Men kommer inte ihåg vad de heter (jag använder de väldigt mycket 🙂 , färgen försvinner). Och jag har ett tips till som funkar ganska bra, om du vill dämpa chrash-ljudet lite grand... ... Att sätta silvertejp, eller ja, vilken gaffa som helst borde funka lika bra, och det hjälper även stockarna hålla längre... Men som många säger; ska du testa olika stockar tills du är helt nöjd! Vem vet, du kanske tycker bättre om glas/plast -fiberstockar än trästockar... Allt är möjligt!
  4. Jag lånar en dubbelpedal av trummisen i Count Raven (ganska känt band i Tyskland), en Iron Cobra. Och den funkar skitbra på mina Roland TD3:or. Men det borde funka, annars kan du ju testa att ringa, eller skicka ett mail till tillvärkarna och kolla det, eller göra på samma sätt som jag gör, fråga i butik.
  5. ''Tänk om Microsoft byggde bilar; "Blue Screen - Bilen kan tyvärr inte hitta bromsen. Kontakta återförsäljare för mer information". '' Haha, riktigt rolig, kan man kanske göra en liten filmsnutt av?
  6. Undrar om du trodde att det var något annat än en bas 😛 Detta är ju ett musikforum, så det skulle ju vara lite mysko om någon skulle skriva jag har stor, och då mena de undre partierna 😄
  7. Jag postar väl inte så mycket, har ju inte ens gjort över hundra inlägg... Det är ju det att jag alltid är den som skrivit sist i de flesta trumtrådarna... Men det kan även vara så att jag har oturen att alltid skriva i döda trådar?
  8. Kanske låter lite egoistiskt, men borde inte jag också vara med på denna lista? Jag ''regerar'' på Trumforumet... Typ. Annars är det ju Demonproducenten som jag skulle vilja ge en röst...
  9. Yes, KX-modellen är den med mesh-skinn på samtliga pukor, och man får även den mycket bättre virveln med KX-setet. TD-9 modulen låter enormt mycket bättre än TD-3:an tycker jag personligen iaf. Vi har båda seten i butiken och jag har testat dom en hel del och trots att jag inte är trummis så tycker jag mig höra en stor skillnad i ljudkvalité Så är det inte på ena MB i Sthlm (eller om det ligger i Karlberg). Där är det samma kit som td3:an...
  10. Staffonly

    K&M 21021

    Och detta var nödvändigt för att?? Bomstativ har funnts skitlänge...
  11. Nu återkommer jag med lite tips här... Basix kiten låter riktigt bra, iallafall mitt, man måste bara byta skin och cymbaler så blir det välljudande (med rätt stämning...). Tyvärr är stativen lite klena, men de duger om du inte ska ha nån cymbal som väger JÄVLIGT MYCKET (då menar jag det...), minuset är ju då att du inte kan ha armar eller liknande på dom.
  12. Sorry att jag lägger mig i..men.. varför inte köpa begagnat..Då kan du få BRA cymbaler till mycket bra pris...Tex jag köpte en zildjan 16 tums A från 70 talet för 300 kr, oslagbart.. Mina erfarenheter av stagg och nybörjar cymbaler är att de låter "skit"..De flesta har en frekvens eller ett lägede låter rimligt ok på....staggs crashar låter alla som chinacymbaler alltså trashigt..Lite cymbalför lite pengar..... men detta är bara en åsikt Nåja lycka till till sist är det vad du vill "höra" som är viktigast..... R Det där med att de låter som China stämmer inte... De har längre efterton än min Sabian Strudio Crash 17'', så jag vette fan om de är så dåliga... Men sen kan det även bero på att Sabianen var trasig när jag fick den, men vi ''lagade'' den och nu låter den väldigt lite. Men den låter som cymbalen Atreyus trummis kör på under refrängen i Becoming The Bull, men det kanske inte är samma...
  13. Dessa kan jag komma på nu, finns säker massa andra bra också. - KoRn - Another Brick In The Wall (Parts 1,2,3) (org. en jävla massa folk, bla. Pink Floyd) - Killswitch Engeage - Holy Diver (org. Dio) - Atreyu - You Give Love A Bad Name (org. Bon Jovi) - Disturbed - Land Of Confusion (org. Genesis) - In Flames - Land Of Confusion (org. Genesis) Orginalet är bättre, men denna är också bra: - Atreyu - Epic (org. Faith No More)
  14. Lånat lite av utseendet från OSX kanske 😄 känner igen det där från vista med.. 😏 M$ är riktiga nallare! Kan det inte vara så att MS och Mac har gjort detta tillsammans? Påmminer ju ,som tidigare nämnts, väldigt mycket om OSX... Om det är så kan man ju kalla det Mas, eller Mes? 😉 Men det kanske är så att Windows 7 är en nepp-gradering (både upp och ned (upp i prestanda, ned i onödighet)), för att Visto rentav gick åt helvete? Det skulle ju vara ganska bra! Typ. Men man får hoppas att detta inte är en flopp, utan att det är bra... ... Så inte MS går i graven, det skulle ju vara alltför synd om Super Geek!
×
×
  • Skapa ny...