Jump to content

Kjubeis

Medlem
 • Content Count

  432
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Kjubeis last won the day on April 3

Kjubeis had the most liked content!

Community Reputation

65 Utmärkt

About Kjubeis

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

9,273 profile views
 1. Hallå SoloNo1. Blir förvånad när man får höra musiker spela och sjunga på detta forum. Bra låt, bra framfört, bra jobbat! 👍 Jag skulle välja att höja sången och dra ner trummorna lite granna. Sångljudet skulle må bra av en deesser eller en diskantjustering för att minska sibilanta ljud (5-7 kHz). S + SH + TJ ljuden sticker ut lite obekvämt som det är nu. El-gitarrerna låter kanske lite tunna och onaturliga, kan vara svårt att få plats med dem med den mäktiga syntmattan samtidigt. Annars en toppenproduktion. 👌 Mvh Tompa
 2. Aha, HS7 är riktigt bra högtalare. Jag gissade att du hade ett par med DSP, de kan ibland få den typ av problem du berättar om men Yamaha är analoga. Men visst, det kan ju hända något med förstärkarna i dem. Spännande att se om Supradosan gör skillnad. Lycka till.
 3. Du har möjligtvis blivit inspirerad av medeltiden men musik från den epoken låter inte alls som detta. Jag håller med HomerJ.
 4. Peter Roos, jag håller med dig ang fysiska butiker men vad pop53 anser vara fel partier, skumma värderingar, näthat har inget med 4sounds konkurs eller denna diskussion att göra. Jag betalar ofta lite extra för att få service, trevligt bemötande och chans att prova i butik. Kommer att sakna 4sound.
 5. Du kanske kan vända dig till socialism.nu eller ngt liknande om du vill diskutera politik.
 6. Kanon, tack för tips. 👍 👌
 7. Rekommendationer på duktiga och prisvärda gitarrmeckare (stålsträngad akustisk) i Stockholm önskas. Tackar
 8. Neumann310 svinbra monitorer fortfarande: https://vend.se/494973-neumann-310-monitorer
 9. ATC 100a - Om man har MYCKET plats och är stark som Hulken: https://www.blocket.se/stockholm/Atc_100_a_85774124.htm?ca=11&w=1&last=1
 10. Testade Quested S8r mkIII igen mot V2108, det var större skillnad än jag trodde. S8r kändes nu "tubby" mullrig lådig i basen, lite väl tillbakalutad diskant och hade mindre sweetspot. Fortfarande härlig monitor men V2108 betydligt bättre och såklart mycket dyrare...
 11. Haha, Glenn verkar vara en skön snubbe. Kollegan hade mätt upp frekvenssvep på sina Quested S8r, de hade bara -5 db vid 39 Hz ca 40 cm från bakvägg. Det räcker långt. 29 000 kr på Thomann. Jag blir sugen själv. Det är så inspirerande och härligt att spela in och mixa med musikaliska Quested.
 12. Erik dP har sagt det som behövs sägas. Hoppar du av skolan gör du ett STORT misstag. I din ålder misstar man ofta dålig motivation med lättja. Få tycker det är roligt att gå i skolan - eller att arbeta.
 13. Jo de är dyra, även Kii Three och Dutch&Dutch 8 har ett smutt format för att vara fullrange men kostar så in åt helvete... Om jag vore du skulle jag spara 5000 kr till och köpa ett par Neumann 310. Sluten låda gör den extremt lättplacerad i bra men också problematiska rum. Liten och smidig för att vara 3-väg. Går fenomenalt djupt och framförallt kontrollerat i basen. Gorlum, du pratar mkt om basåtergivningen och dessa klarar det galant, subbas blir helt överflödig här. 310 är inte lika mjuk och organisk som ATC eller Quested men samtidigt lite mer avslöjande när distorsion smyger sig på vid mix. Ljudet påminner om Genelec men med fylligare tydligare lågmid och istället ngt tillbakalutad övre mid/låg diskant. Det är en helt annan monitor än lillebror 120. Jag tycker 310 tveklöst är bäst i sin prisklass även om den givetvis inte är perfekt.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.