Jump to content

Tracer

Medlem
 • Content Count

  657
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutralt

4 Followers

About Tracer

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 10/04/1979

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Borlänge

Recent Profile Visitors

7,255 profile views
 1. Köpte mig ett Firewire400-kort och körde i en PCI-plats, installerade drivrutinerna och kopplade sen in TC-kortet. Öppnade mjukvaran och möttes av detta meddelande. NO DEVICE FOUND Avaktiverade firewireporten i Enhetshanteraren och aktiverade den igen. Hittades! Så nu har jag bättre ljud än interna kortet i alla fall. EMU-kortet får sitta kvar i XP-burken.
 2. Ah, jag har haft problem med bluescreens och liknande med 0404-kortet även när jag körde 32-bitars. Lutar åt firewire faktiskt, men som du säger, EMU-kortet låter finemang.. och har rätt bra DSP-effekter.. Men det är ju med ljudkort som med allt annat i dator-världen, de lär också bytas ut då och då för att man ska hänga med. Tack för svaret i alla fall.
 3. Halloj! Har nyligen köpt mig en ny dator med Windows 7 (64) Har två stycken ljudkort och olika problem med dem. 1. EMU 0404 PCI (inte PCIe-varianten alltså) Drivrutiner uppdateras inte längre och har läst att det finns problem att få det att fungera i 64-bitsmiljö. 2. TC Electronics Near Konnekt 6 (Firewire) Köpte moderkortet (ASUS P8Z68-V PRO/GEN3) specifikt för att det skulle finnas IEEE 1394 (firewire) portar på det. Nu var problemet att det fanns portar men enbart internt på moderkortet, ingenstans på utsidan. Chassit har bara USB3-koppling på frontpanelen. Hur ska jag gå till väga? Antingen slänger jag ut pengar på ett PCIe-firewirekort eller så testar jag att flytta över PCI-kortet vilket kanske inte ens fungerar. Vad skulle ni rekommendera? Kör Cubase 5 förresten. / Mvh Fredrik
 4. Egentligen enbart namnen. Allt tre är i grund och botten samma sak. Ett reverb är massvis med ekon, även kallade delays. Sen kan ordet "delay" också innebära försena och förhala som KillwithSkill skrev, men inom musikskaparvärlden så är (så vitt jag vet) delay synonymt med ett eko.
 5. Egentligen tycker jag den här tråden borde heta fusioner eller under-genres som inte finns....än.
 6. Electronic dance metal - Tïesto möter Meshuggah 20-talshiphop - Charleston möter Looptroop Ursprungsbefolkningsminimaltechno - Aboriginer möter Sven Väth
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.