Jump to content

TonyHEX

Medlem
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About TonyHEX

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/22/1980

Profilinformation

 • Stad/plats
  Sandviken/Sweden
 • Intressen
  Musik, data.

Personlig information

 • Hemsida
  http://tony.epich.com
 • ICQ
  0
 1. Hej, Jag skulle vilja lägga in en efterlysning. Inte för jag har nåt större hopp om att hitta det jag letar efter men försöka går väl. Om det är någon på forumet som ser detta och av någon anledning råkar ha något av mina gamla verk sparade (nån gammal studioforumräv kanske har samlat allt som dykt upp här på studio?) så vore jag överlycklig om ni kunde PMa mig om det. Jag har nämligen tappat bort allt musik jag nånsin gjort pga av formatteringar av datorer och slarv med backuper mm. Det är verkligen hopplöst, servern jag länkade allt ifrån är sedan länge nedlagd, alla musiktjänster jag nånsin laddat upp på har försvunnit... Detta är ett sista tappert försök. Framförallt är det låten i denna tråd samt en annan vid namn: Turned to stone jag vill åt. De gjordes runt 2003/2004 så det är ett jäkla tag sedan. MvH Tony
 2. Hej, Jag kör också med Windows Vista (64bits versionen) och använder för tillfället det integrerade ljudet på mitt moderkort, jag har inga problem med knastrande så länge jag inte kör för många ljud samtidigt. Brukar dock räcka med att köra tre VST's samtidigt så är cpu-load uppe i topp, trots att jag har hyfsad processor (AMD xp4200) och 2 gig minne. Skulle tro att som andra här nämnt redan, använd inte ett integrerat ljudkort. Jag tror att med ett riktigt ljudkort så slipper cpu'n arbeta lika mycket när datorn jobbar med ljud, kan ha fel förstås, jag är inte nån expert på området. /T
 3. Hehe, den var minst lika underhållande som den förra du gjorde. Det känns däremot som om du lagt ner mer jobb på den här, det känns som det händer mer i den iochmed att du har lagt in lite prat och andra små detaljer på vissa ställen, plus för det. Även själva dragspelsbiten var väl snäppet bättre och lite beats på det hela känns bättre än det klassiska dunkandet. Nu blev jag lite sugen att rycka igång FL igen, men det slutar väl som vanligt med en 20 sekunders slinga. Tack och hej. //T
 4. LÅTNAMN: Promenad ARTIST/GRUPP: Tonyhex (Tidigare Neuroform) GENRE: Glad elektro-pop dans, techno, kalla det vad du vill. LÅTLÄNGD: KOMPOSITÖR: Tony.F PRODUCENT: Tony.F EV. MEDVERKANDE: n/a INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: MP3 (192 kb/s) STORLEK: 4.71 Megs STATUS: Färdig demo LÅTLÄNK: Promenad @ music.download.com Jahaja, här kommer jag med en ny låt såhär efter två års frånvaro. Hoppas länken fungerar, det var en hejdundrans sökväg med mycket siffror och mystiska tecken i. Tyvärr har jag ingen egen plats att lägga upp min musik på just nu, så det fick bli music.download.com , men det duger väl? Den här låten är min första under det nya namnet Tonyhex. Neuroform var taget av bland annat nåt företag som gjorde steroider till undulater eller nåt sånt. Promenad är en glad liten truddelutt som säkert passar utmärkt om du är ute och går en varm sommarmorgon. Hoppas den gör någon glad iallafall. Tack o hej.
 5. Kanske inte riktigt vad tråden handlade om men.. Brukar komma på mig själv med att ha fingrarna placerade på WSAD och LShift när jag sitter vid datorn på jobbet. Mer av ett "First person shooter" problem antar jag.
 6. Jag gillar: Aphex Twin Squarepusher Kid606 Venetian Snares Tipsy Cornelis Vreeswijk (stavning?) Björk DJ Shadow Massive attack Tricky The kristet utseende AIR Det mesta inom drum n bass, Talvin Singh är en favorit. Techno av den lite hårdare typen, Mario Ranieri, Johan Thunberg, Tomas Chrom. Kan även lyssna på en del hiphop när jag känner för det. Man kan säga att jag har blandad smak kanske.
 7. Mitsubishi Lancer -90 är fina bilar det, köp gärna min 85 hästars oljeläkande, numer katalysatorlösa, misständande och krockskadade För att vara allvarlig då: Lancer GTI eller Galant GTI (inte hatchbacken) är enligt mig rätt snygga. De har nånstans runt 140-150 Hk och hittar du en Galant Dynamic-4 så är dom fyrhjulsdrivna också, mycket trevligt. Priset på en hyfsat fräsch, årsmodell 90-93 ligger på runt 10000-14000
 8. Bara för att det är så himla kul med internet-tester så är här en länk till ett jag precis hörde talas om på radion. Bryt.nu Och så mitt resultat så klart 86% av dig är fördomsfri. Du tillhör kategorin: Fantastisk ostronfylld guldkista Underbart! Har du en tidsmaskin? Vi är glada att du rest tillbaka för att dela med dig av din strålande framtidsattityd om könsroller i yrken. När du söker jobb eller utbildning är chansen stor att du söker till det du själv vill och skiter i vad andra torrbollar tänker. Arbetsplatserna håller på att bli bättre, men nu när vi fått fart vore det dumt att stanna upp. Fortsätt kämpa!
 9. Då ska du stoppa vitlök i öronen! Det sa faktiskt min mormor...
 10. Inte för att verka vara nån förkylningsexpert eller så, men... Att utsätta kroppen för växlande temperatur sådär är väl ett jättebra sätt att bli förkyld på snarare än att bota eländet? Många blir ju förkylda vid skiftet mellan vår/sommar - sommar/höst vilket kan ha med just snabba temperaturväxlingar att göra. Best Regards Doktor Bess Erwisser. Äh vad vet jag, jag har hört jag med att det där ska fungera rätt bra, jag är bara lite tveksam.
 11. Hade lite tråkigt och bestämde mig för att göra ett JavaScript för att räkna ut BPM enligt Royens förslag. Tyvärr har jag ingenstans att lägga upp den så ni kan titta på den. (om ni ens är intresserade) Men jag kan ju alltid lägga upp koden <html> <head> <script type="text/javascript"> var x var y var z function FNC_CALC_BPM() { x=document.getElementById('Beats').value y=document.getElementById('TrackTime').value y=y*100 z=x*60000/y z=Math.round(z*1000)/1000 document.getElementById('BPM').value=z } </script> </head> <body> <form> Gör så här: Räkna antalet takter i slingan och ta reda på hur lång slingan är. Skriv in informationen i textfälten och tryck på knappen. Klart. (Om slingan är tex 3,57 minuter skriv då: 3.57 i fältet, alltså använd punkt, inte komma.) <br/><br/><br/><input type="button" value="Calculate BPM" onclick="FNC_CALC_BPM()"> Antal takter i slingan:<input type="text" id="Beats"> Slingans längd i minuter:<input type="text" id="TrackTime"> Slingans BPM är då:<input type="text" id="BPM"> <br/><br/><br/>Tack och adjö från =EF= </form> </body> </html> Kopiera kodsnutten och släng in i ett notepad dokument, spar dokumentet som .html (tex BPM.html) och testa.
 12. Jag vet inte ens vad jag ska kalla min sysselsättning. Proffessionell ändra-font-size-i-lotus-notes-dokument nånting... Nä men det är väl ungefär vad jag får göra, redigera dokument i lotus notes och ibland har man tur och får göra nåt litet javascript också.
 13. Du fick en score på 7 av 11 möjliga Din karaktär: Normal intelligens Ytterligare beskrivning av ditt resultat finner du under: "Var nöjd, men bli inte stursk. Det kan ju vara tänkbart att du har fuskat eller använt en kalkylator. Du har kanske försökt att lura dig själv." Jag skäms nästan..
 14. TonyHEX

  Viss musik..

  Texter som: Move your feet to the beat Hey mister dj Dance to the trance och liknande stör jag mig på. För att inte tala om... Lets go get crazy, bam ba ba peeeeeh bappaah bappa deng deng. (Kanske en dålig tolkning av crazy frog?)
×
×
 • Create New...