Jump to content

TonyHEX

Medlem
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About TonyHEX

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 04/22/1980

About me

 1. Hej, Jag skulle vilja lägga in en efterlysning. Inte för jag har nåt större hopp om att hitta det jag letar efter men försöka går väl. Om det är någon på forumet som ser detta och av någon anledning råkar ha något av mina gamla verk sparade (nån gammal studioforumräv kanske har samlat allt som dykt upp här på studio?) så vore jag överlycklig om ni kunde PMa mig om det. Jag har nämligen tappat bort allt musik jag nånsin gjort pga av formatteringar av datorer och slarv med backuper mm. Det är verkligen hopplöst, servern jag länkade allt ifrån är sedan länge nedlagd, alla musiktjänster jag nånsin laddat upp på har försvunnit... Detta är ett sista tappert försök. Framförallt är det låten i denna tråd samt en annan vid namn: Turned to stone jag vill åt. De gjordes runt 2003/2004 så det är ett jäkla tag sedan. MvH Tony
 2. Hej, Jag kör också med Windows Vista (64bits versionen) och använder för tillfället det integrerade ljudet på mitt moderkort, jag har inga problem med knastrande så länge jag inte kör för många ljud samtidigt. Brukar dock räcka med att köra tre VST's samtidigt så är cpu-load uppe i topp, trots att jag har hyfsad processor (AMD xp4200) och 2 gig minne. Skulle tro att som andra här nämnt redan, använd inte ett integrerat ljudkort. Jag tror att med ett riktigt ljudkort så slipper cpu'n arbeta lika mycket när datorn jobbar med ljud, kan ha fel förstås, jag är inte nån expert på området. /T
 3. Hehe, den var minst lika underhållande som den förra du gjorde. Det känns däremot som om du lagt ner mer jobb på den här, det känns som det händer mer i den iochmed att du har lagt in lite prat och andra små detaljer på vissa ställen, plus för det. Även själva dragspelsbiten var väl snäppet bättre och lite beats på det hela känns bättre än det klassiska dunkandet. Nu blev jag lite sugen att rycka igång FL igen, men det slutar väl som vanligt med en 20 sekunders slinga. Tack och hej. //T
 4. LÅTNAMN: Promenad ARTIST/GRUPP: Tonyhex (Tidigare Neuroform) GENRE: Glad elektro-pop dans, techno, kalla det vad du vill. LÅTLÄNGD: KOMPOSITÖR: Tony.F PRODUCENT: Tony.F EV. MEDVERKANDE: n/a INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: MP3 (192 kb/s) STORLEK: 4.71 Megs STATUS: Färdig demo LÅTLÄNK: Promenad @ music.download.com Jahaja, här kommer jag med en ny låt såhär efter två års frånvaro. Hoppas länken fungerar, det var en hejdundrans sökväg med mycket siffror och mystiska tecken i. Tyvärr har jag ingen egen plats att lägga upp min musik på just nu, så det fick bli music.download.com , men det duger väl? Den här låten är min första under det nya namnet Tonyhex. Neuroform var taget av bland annat nåt företag som gjorde steroider till undulater eller nåt sånt. Promenad är en glad liten truddelutt som säkert passar utmärkt om du är ute och går en varm sommarmorgon. Hoppas den gör någon glad iallafall. Tack o hej.
 5. Jag gillar: Aphex Twin Squarepusher Kid606 Venetian Snares Tipsy Cornelis Vreeswijk (stavning?) Björk DJ Shadow Massive attack Tricky The kristet utseende AIR Det mesta inom drum n bass, Talvin Singh är en favorit. Techno av den lite hårdare typen, Mario Ranieri, Johan Thunberg, Tomas Chrom. Kan även lyssna på en del hiphop när jag känner för det. Man kan säga att jag har blandad smak kanske.
 6. Hade lite tråkigt och bestämde mig för att göra ett JavaScript för att räkna ut BPM enligt Royens förslag. Tyvärr har jag ingenstans att lägga upp den så ni kan titta på den. (om ni ens är intresserade) Men jag kan ju alltid lägga upp koden <html> <head> <script type="text/javascript"> var x var y var z function FNC_CALC_BPM() { x=document.getElementById('Beats').value y=document.getElementById('TrackTime').value y=y*100 z=x*60000/y z=Math.round(z*1000)/1000 document.getElementById('BPM').value=z } </script> </head> <body> <form> Gör så här: Räkna antalet takter i slingan och ta reda på hur lång slingan är. Skriv in informationen i textfälten och tryck på knappen. Klart. (Om slingan är tex 3,57 minuter skriv då: 3.57 i fältet, alltså använd punkt, inte komma.) <br/><br/><br/><input type="button" value="Calculate BPM" onclick="FNC_CALC_BPM()"> Antal takter i slingan:<input type="text" id="Beats"> Slingans längd i minuter:<input type="text" id="TrackTime"> Slingans BPM är då:<input type="text" id="BPM"> <br/><br/><br/>Tack och adjö från =EF= </form> </body> </html> Kopiera kodsnutten och släng in i ett notepad dokument, spar dokumentet som .html (tex BPM.html) och testa.
 7. Jag vet inte ens vad jag ska kalla min sysselsättning. Proffessionell ändra-font-size-i-lotus-notes-dokument nånting... Nä men det är väl ungefär vad jag får göra, redigera dokument i lotus notes och ibland har man tur och får göra nåt litet javascript också.
 8. Texter som: Move your feet to the beat Hey mister dj Dance to the trance och liknande stör jag mig på. För att inte tala om... Lets go get crazy, bam ba ba peeeeeh bappaah bappa deng deng. (Kanske en dålig tolkning av crazy frog?)
 9. Tja! Här brukar jag ta en titt då och då, finns musik i alla möjliga kategorier här. Själv finns jag med under elektronica/IDM
 10. Jag försöker göra riktigt vridna electroniska alster men oftast slutar det med att det blir några puttenuttiga pads och lite breakbeats. Har även testat att göra lite trance, techno och gabber ( ) . Ibland har jag tråkigt och då blir det mest nåt oidentifierbart skrammel med massa dist på. (man får sig ett gott skratt när man lysnar på det efteråt iallafall) Mina två bästa kompisar i FL heter: BeatSlicer och Granulizer
 11. 1. Högerclicka på en sampling (dom bör du ju ha i filträdet på vänster sida) 2. Välj "Open in beatslicer" (Vet inte om det står exakt så men nåt liknande iaf) 3. Lek runt i pianorollen med alla bitarna! Kan rekommendera att du helt enkelt testar alla funktioner, klart enklaste sättet att lära sig något tycker jag.
 12. Oj, det här var riktigt bizarro. Lite i stil med några av Matmos allra sjukaste verk tycker jag
 13. Väldigt bra gjort! Hade det gjorts en bladerunner 2 idag hade den här låten passat perfekt i soundtracket. Högsta betyg.
 14. Du skrev att du köpt ett nytt moderkort. Försök kolla upp om det finns några kända problem mellan just den modell/märke av moderkort och den modell/märke av hdd du har. Jag har själv råkat ut för en liknande grej: Köpte ett abit moderkort (kommer inte ihåg modell) och en seagate hdd. Allt funkade bra i början, men efter ett tag så började filer försvinna från hårddisken och så. Första man tänkte var ju virus, men det visade sig att just seagates hårddiskar och den biosversion jag hade på moderkortet inte fungerade så bra ihop. Var bara att fixa nytt bios sen funkade allt igen, iaf ända till blixten slog ner och sabbade moderkortet En annan grej som du antagligen kollat redan är om du har hdd och cdrom inställda rätt, den ena ska ju vara master och den andra slave ifall du har dem på samma kabel. Hoppas det ordnar sig iallafall.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.