Jump to content
Annons

Pelle Rylander

Medlem
  • Antal inlägg

    267
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Pelle Rylander

  • Födelsedag 1960-11-20

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Borås
  • Intressen
    Läsa böcker.......skriva....musik....<br>Så - det ultimata vore följdaktligen att läsa en bok om musik, som jag skrivit själv....hähä
  1. Tjena - och välkommen hit! Kul och se fler ur min egen generation här (är 47). Gamla goa ELO.....går det verkligen att copya det soundet? Shangrilah.... Dont bring me down.....Tightrope.... *jag ryser* STÅPÄLS!
  2. Välkommen i gönget!! Skulle du känna för att göra en trubadurduo på krogen eller så, så hör av dig!
  3. Tack Hegobald! Jag är 47.... Och vad gäller tråden.... Vafaaan har ålder med bra musik att göra? edit: Eftertanke: Vem gör bäst musik? Ulf Dageby, Jagger, Dylan etc....eller nån jäkla blöjunge på 16 bast????
  4. Och britney gör comeback. 🙂 Och SPICE GIRLS!!!! eeeeowwwww....
  5. Är detta The Bump of the Century månne?
  6. Mycket välkommet! 🙂
  7. Tjena bah - och välkommen! Jag är en mera singer-sångwritare...men min grabb & hans kompis har ett band som heter Schas! (tidigare OkunskapR) Grabben kallar sig Petunion, och polaren Retur. Retur finns här inne vet jag. I vilket fall - bärs finns i kylen - slå dig ner!
  8. BOKIA???? Dyrt..... KOlla min hemsa istället: www.bokknallen.se hehe... Mej julklappar redan?? Än är det långt till jul!
  9. Få se nu.... En dag när jag var ute och promenerade i ösregnet (jag älskar ösregn - när jag kan sitta och titta på det genom fönstret) blev jag väldans trött i benet. Så såg jag mig om efter nånstans att sitta. Och se! Där fanns en parkbänk. Jag satte mig ner och vilade och försökte tända en fuktig cigg. När jag reste mig, utvilad och genomvåt, kände jag att en gammal tidning fastnat i baken på byxorna. Jag slet bort den och slängde den i huvet på en irriterande gammal gubbe som bara råkade passera. Nästa dag, när jag skulle slänga brallorna i tvättet, såg jag ett avtryck från den där tidningen i rumpen på byxorna. Jag höll upp dem framför spegeln, och där! fanns en länk till detta forum. Så....jag hittade alltså hit via tidningen!
  10. Det finns ju snygga flickar att titta på även där 😛
  11. Ja, faktiskt, det visste jag 😄 ...och jävlar vilka låtar den mannen kunde skriva!
  12. Äh, tackar. Jag tvekade länge...men så tänkte man att "det kan inte bli mer än lite felslagna ackord, eller lite skön falsk sång"
  13. Visste ni att självaste John Lennon inte kunde läsa noter?
  14. Jag var också nervös innan jag debuterade. Fast jag var 17 och det var hemma hos henne. Starkt att vänta tills du är 47.. och på scenen på en bögklubb i borås! Hehe....Nånstans ska man ju börja 😄
  15. Var det nån bra publik då? Ja föfan! Helt otippat började alla skråla i mellanspelet i "en kungens man" Grymt!
×
×
  • Skapa ny...