Jump to content
Annons

Scottckr

Medlem
  • Antal inlägg

    18
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hmm... har fortfarande inte fått mikrofonen även fast jag betalade in räkningen för cirka 2-3 veckor sedan :/
  2. morsan som beställde prenumerationen ringde kundtjänsten igår och dom sa att en avi med fakturan skulle finnas med i tidningen som kommer antingen i slutet av månaden eller början av nästa, när den har betalats så skickas mikrofonen
  3. tjena, spelade in Toxicity av System of a Down med den här apparaten, blev grymt bra ljud.. vill ni lyssna så kan ni kolla in www.myspace.com/tadswe
  4. Hur funkar det med att spela in trummor med endast en mikrofon? Tänkte inte direkt på att få nått professionellt studio ljud men så att det iaf låter hyfsat.. tänkte mest på Studio Projects B1 micken som jag borde få strax.. hoppas jag..
  5. någon som fått hem sin mikrofon än? sitter och väntar spänt ;D
  6. Precis, men dra av kostnaden för micken och du får ett års prenumeration i princip gratis. Eller räkna med vad en vanlig prenumeration kostar och lägga till en användbar mick för under halva priset. Jo om man vill ha micken ja. Men det är väl inte alla som vill det? Ska man behöva betala mer för en prenumeration för att få med nåt som man inte har behov av? Hade det inte varit bättre med två alternativ? En med och en utan? Tycker jag i alla fall. Jag var faktiskt med om något liknande nyligen. Tidningen Jakt & fiske gick ut med ett erbjudande om att köpa 12 nr för 199 kr. Problemet är att jag ju inte alls är intresserad av den tidningen! Hur har de egentligen tänkt och hur ska jag nu göra??? Tror inte riktigt du förstår vad han menade.. han menade att han ville ha en prenumeration utan att få mikrofonen.
  7. jag har mailet IKMultimedia tidigare och dom har sagt att ASIO-drivrutinerna bara kan användas tillsammans, alltså att du måste använda samma ljudkort för input/output, och den enda lösningen jag vet att fixa det är att använda ASIO4ALL, men som sagt så får jag det inte att funka riktigt.
  8. Tjena, skulle behöva lite hjälp... När jag använder StealthPlug med Windows så måste man använda StealthPlug som både input/output vilket gör att jag måste koppla in hörlurar i StealthPluggen, men jag vill kunna använda mina högtalare istället, någon som vet hur jag kan fixa detta? Har läst någonstans att man ska kunna fixa det med ASIO4ALL, men får inte till det >.< Tack på förhand.
  9. Nu har jag iallafall fått AmpliTube att visa att någon signal skickas från gitarren, men får inte ut något ljud nu.
  10. Tjena, skulle vilja ha lite hjälp med min StealthPlug som jag hämtade upp idag, när jag har kopplat in gitarren till den så får jag bara ut massor av brus från både AmpliTube och Tracktion.
  11. den har faktiskt en Hi-Z port: http://img.hexus.net/v2/audio/creative/x-f...ernal_front.jpg nästan längst till vänster.
  12. funkar stealthplug bra då? har en viss erfarenhet av att USB-enheter i vissa fall är kassa den här ser rätt fin ut också: http://creative.com/products/product.asp?c...p;product=14711 någon som har testat den?
  13. Har tittat runt lite nu på mitt ljudkort och diverse interfaces och sett att jag inte lär behöva nått nytt ljudkort utan bara en interface, men vilken ska jag ha nu då? Tittade på Creatives hemsida och såg en riktigt snygg en med fjärrkontroll och allt, men vad används fjärren till? Och funkar den bra också? Sen har vi ju ett par andra också, vill bara ha någonting bra men billigt, och gärna med dist knappar och så på själva interfacen istället för att behöva använda nått kul program Tack på förhand.
×
×
  • Skapa ny...