Jump to content
Annons

beastmode

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. I den andra låten med detta instrument som jag har hört så böjer de toner på samma sätt.. Så det verkar så. Fan vill verkligen veta vad det heter! Gah! 🙂
  2. Laddar upp en sample här! http://rapidshare.com/files/48550950/mandy...sample.mp3.html
  3. Hej hej. Menar du låten eller plattan Mandylion? Live eller skiva? På live versionen spelar de Theremin vill jag minnas. Får leta vidare.. Rolig tråd! The gathering är ett fantastiskt bra band för övrigt! Jag gillar både deras gamla, mer hårdrocks orienterade material, och deras nyare elektroniska sound. Hej! Låten jag menar är Mandylion, från skivan Mandylion Reissue. Tack för svaret!
  4. Sökte lite lätt efter en liknande tråd men hittar inget och startar därför en egen. Här är en tråd som alla kan använda! I The Gatherings "Mandylion" spelas det väldigt fina melodier med ett instrument jag inte kan namnet på. Även i Mendeeds introspår "All that we have become" på skivan "This war will last forever" förekommer det. Så vad heter instrumentet? Finns det någon plugg för det? Hoppas någon annan kan få användning för tråden också!
  5. 1. Tidningen stod i butikerna innan den skickades till mig 2. Min order skickades till fel adress. Den skickades av någon outgrundlig anledning till mina föräldrars sommarstuga istället för till lägenheten i stan. 3. Jag fick ingen tidning, utan bara en faktura 4. Adressen var felstavad. Så efter alla dessa misstag känns det minst sagt berättigat att annullera ordern och köpa tidningen i butik istället. Bra jobbat IDG.
  6. Var håller du hus nu för tiden addic? Man ser dig aldrig här längre 😎
×
×
  • Skapa ny...