Jump to content
Annons

linzatti

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om linzatti

  • Födelsedag 1986-01-21

Om mig

  • Stad/plats
    eskilstuna

Socialt

  • Skype
    mojave_studios@hotmail.com
  1. Det finns en billig (kanske till och med är gratis) och bra plugg som heter Bassline (Sök efter pluggen här). Om du har Reaktor kan du ladda ned en alldeles utmärkt TB-303-klon från NI:s "user-library".
  2. ASUS P4C800-E Deluxe Intel P4 3Ghz (2MB L2 Cache) 512MB Kingston PC-3200 ATI Radeon 9200 SE 128MB 120 GB Maxtor (8MB Cache, 7200 RPM) 120 GB Icecube (ieee1394) 8MB Cache, 7200 RPM
  3. linzatti

    Deppmusik

    Radiohead funkar ju alltid bra... annars är jag en förespråkare för elektronisk music al'a house & techno
  4. jo, så mycket har jag förstått =) jag får ju ljud i rebirth, men jag vill ha ned det i sequensern, så det blir såna där fina färglada fyrkanter.
  5. Jo, visst blir det billigare att plocka ihop en stationär, men jag måste vara bärbar (för live-bruk och lite annat). Processorn som sitter i min nuvarande är inte av Centrino typ, utan är en vanlig Pentium 4 Mobile.
  6. Den nya BTX standarden verkar mycket lovande. Lär ta något år innan det är ordentligt inkört bland konsumenterna men det bådar gott inför framtiden.
  7. Hej! Min gamla laptop börjar bli till åren så det är dags att köpa nytt. Min nuvarande laptop fungera inte så bra tillsammans med mitt Ozone klaviatur/ljudkort heller (Reason och Live låser sig efter ca 20 min användning och jag måste starta om Ozone:n för att överhuvutaget få ljud i datorn igen). Kan någon tipsa mig om vad jag skall tänka på när jag köper ny, eller kanske till och med tipsa om någon modell - det måste vara PC, då jag skall använda den till annat också. Min nuvarande konfiguration: Dell Inspiron 8200 P4-M 1,7 GHz 768MB (PC2100) DDR-RAM M-Audio Ozone Måste alltså vara betydligt snabbare än ovanstående... Tack på förhand! /Staffan
  8. jo, det är klart jag meckar fram egna ljud... men en del grejjer vill man ha på silverfat, lite som när man samplar.
  9. Den ljudbanken som var ihopsatt av jesper dahlbäck...
  10. linzatti

    detroit samplingar

    Håller på att leta efter schyssta deep/tech house och detroit techno samplingar/samplings cd:s/refills. Någon som kan tipsa? Är det någon som vet vad det var för ljudbank som följde med Frostdatorn som studio lottade ut?
  11. linzatti

    Rebirth till Reason

    hej hej!!! Jag kör rebirth och reason tillsammans via rewire. är det någon som vet hur jag får över rebirth grejjerna till reason sequensern, jag använder mig av rebirth input machine och får ljud genom reason mixern, men jag vet inte hur man flyttar ned allt till sequensern. Någon som vet?
  12. Köpte en iPod 20GB för några månader sedan.
  13. såg reklam på en Storewell Icecube 120 GB förra sommaren och köpte den direkt. Den funkar skitbra och är riktigt snabb. Spec: 120 GB 8 MB Cache 7200 RPM Fläktfri dvs. extra tyst. Firewire (ieee1394)
  14. finns det någon proffsig och bra plugg som påminner om Clavias Nord Modular?
×
×
  • Skapa ny...