Jump to content
Annons

zakenaio

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av zakenaio

  1. Shit va coolt Kul var det iaf när alla skrek att dom ville höra Båten... i fläker på i 160 BPM.. o dom dansade =) /har bilder på elendet på min flicker/ Där typ och Jag i mitt esse Blir nog till att åka ner iår igen =)
  2. zakenaio

    ujuj

    Så ja.! nu liknar det ngt...
  3. alla 3.. En iBook. en PC. och en Hackintosh. (PC med OS X på)
  4. jag tycker inte om dig alls. Må du brinna i evinerliga tider... -grattis eller ngt då- Klart jag e glad för din skull, ingen är ju gladare än jag... ja gud ja.. ^_-
  5. zakenaio

    Ordvrängeri

    Ahh.. en till som säger så.. När ajg bodde i kollektiv så brukade jag och min närmaste vän prata så. Vända på orden. Felekontatalog - Telefonkatalog, rebabkrulle - kebabrulle osv.. Efter ett tag gick det utav bara farten. skoj hade vi. ngn mer än jag som tycker det är komiskt att LOST presenteras i sammarbete med hitta.se ?
  6. God jul. Och nu hoppas vi alla på stora, hårda paket med många in/utgångar på av ljudtomten.
  7. Oh mi like! Jag vill ju eg har mer "hej-herre-jävlar-håll-i-hatten-nu-satan-o-wriiiiiida-på-alla-rattar" men aj lajk.. well done. kanske lite väl ljus bassgång. men det är mitt tycke.
  8. Här kommer jag då.. Det är ju bara psy jag gör. (nästan) Eller frastrans, trastrans eller vad man skall kalla det. Enya Sure Is Rave v1.3 Ta En Tablett KruZnik Mer finns på min nedrans mp3.com site Håll till godo.. o nu skall jag slita era grej... -rycker-
  9. Själv måste jag nog säga att jag blivit skapligt kär i Rob Papens BLUE. har den till det mästa nu närjag försöker jobba mig från FL till Cubase. Gillar den skarpt, gör mkt knorrar och white/pink noise trassel med den.
  10. känner igen det där.. skulle göra mjuk o mysig ambient med popinslag.. råkade bli fet breakbeat i 145 istället.. 😄 hrmm.. välkommen hit menar jag.. 😆 Ha jag är inte ensam asså.. Känns skönt, såg att vi var från samma stad, kNorrköping.. Kanske är ngt med staden som gör det?
  11. Tycker nog att Basshunter är TuggumiTrams. Men det funkar för den stora massan. Så han har ju gjort ngt rätt. Om man nu vill spelas på radion. Good for him. Första gången jag hörte Boot-jäveln så tjöt jag av skratt. Så vi tokremixade den i både SyraPsyTrance och HardStyle. O spelade satan på Öland i midsommras.
  12. Oh käre värld! Så jävla bra! Så jäääävla bra.... Hela företaget letar sovsäckar nu!
  13. Välkommen.. Och god jul.. Beats.. När jag sitter o gör beats så blir det ALLTID bara drum n bass. Alltid! Vad jag än har för känsla, så blir det DnB rakt av. Jag KAN inet göra hiphop. Så. Grattis. =)
  14. Tackar alla för välkomnandet. Klipper en öl av Dark Of Light.
  15. Vad gör du för att leva då? Lever på trancen? Jag hade nästan gjort vad som helst kreativt om jag kunde leva på det (istället för att jobba med IT)... 😉 Reklamare för att tjäna pengar.. Men jag lever inte då. så det räknas inte ^_- Jo jag kanske glömde nämna det. Och tack till alla... God Jul. mer kaos.
  16. Ohhhh Cyberdog tröja.. trevligt. ohh yeah. full fräs så.. nu viker man ut sig över hela internet. Kicka på mina Google-ads gör mig rik. ^_-
  17. zakenaio

    Presenterar....

    Yey.. Efter många om och men så har jag nu "joinat" forumet. har köpt tidningen under några år. Och brukar hoppa in i forumet när jag letar efter saker jag behöver. Som hjälp med att få reason att lira med cubase via rewire. Ett proglem som gjorde att jag vart ett Bluetooth tangentbord mindre igår. Tur det e jul (snälla ge mig ett tgb) Så vem e jag då? Jag har vart intresserad av musik länge, och väl. men svor på att jag inte skulle följa släkten (morfar e kompositör, moster som e operasångerska o så vidare) Dom som inte sysslar med musik är konstnärer. O det orkade jag bara inte. Så nu är jag här. Men, jag följer välle inte helt familjens "fin-musik". utan sysslar rakt av med skrammel-trance. mkt whitenoize på trasiga synthar, knorrar, hiskeligt snabba bassgångar, och allt fruktansvärt omixat. Där kommer ni/forumet in.. Vi skall tillsammans få skiten att låta bra. Nu får ni sakta röra er bakåt i lokalen o leta efter en utväg. Väl mött. // Zake Naio aka Anders uFo Miller
×
×
  • Skapa ny...