Jump to content

Coffeemidget

Medlem
 • Content Count

  759
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Coffeemidget

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 12/05/1983

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  in-yo-fejs
 • Intressen
  dos

Social

 • Skype
  Don't yawl wish it!

Recent Profile Visitors

3,158 profile views
 1. http://www.alesis.com/multimix8usb20 Denna verkar vara på rätt spår. Hyffsat pris å verkar ha det jag behöver. Får forska på den.
 2. Forskat runt nu. Verkar som om väldigt få mixers klarar att knöckla in sina spår separat. Det kan väl till stor del bero på att det kallas mixer och ska mixa ihop saker kanske =( får söka vidare. tack i alla fall
 3. kan BEHRINGER XENYX X1204 USB via sin usb anslutning och medföljande mjukvara spela in varje kanal så man kan få tex gura, sångmic, piano & skrålande polare på en annan mic på varsin separat ljudfil simultant? Kammat manualen å några sidor man kan inte hitta det. Tackar för svar.
 4. Spara projektet som zipped loop package istället. Ljudfiler du använt kommer då sparas också. Det är inte dock intesäkert att den som mottager har samma vstprylar installerade som du använt.
 5. Har bara hört astronauten tegel men å andra sidan har den gått ganska varm på förfesterierna. Vart kan jag få tag på the Rävsylt collection?
 6. Han står där ner på stranden, han sjunger gapar så halsen den går loss!
 7. Du känner dig altså lite begränsad av FL studio då? Få höra vad det är du saknar i programmet.
 8. tror redan den är postad någestans här, men men. Jag är gimpen.
 9. Update: Det verkar som om dom har utsett hamilton till konkursförvaltare. Det är i alla fall tydligen dit man ska skicka sina krav. Borde nog höra mig för om jag har någon gratisjurist/advokat tjänst då om det finns, tack för det tipset. Måste ta reda på vad som är rimligt att kräva av dem. Om dom kan skicka tillbaka min dator fort så skulle jag bli nöjd PME: Dom kan väl inte sälja min dator? det är ju min ägodel som bara råkar befinna sig i deras lager.
 10. Returnerade exploderande dator till datorbutiken.se per garanti. Såg nu för en stund sen att asen har kursat med min, antagligen ännu olagade, musikdator i sitt lager... Om jag finge plocka ett kånkelbär av en buske i avgrundens snåriga svavelkittel och riva ner det i VD:ns sufflé så hade vi kanske vart square, men sådan rättvisa finns inte i världen... Datorn kan jag inte hoppas på att få se röken av förän tingsrätten utsett en konkursförvaltare som jag sedan måste kontakta om det. Har kollat på konsumentverket och hittade inte direkt vad jag har för rättigheter i detta läge. Jag hittade inte heller något om hur lång tid det kan ta tingsrätten att utse en konkursförvaltare eller hur tillvägagångssättet blir för att jag ska få tillbaka datorn. Någon som har en aning? Skulle vilja veta om någon mer blev blåst... Dom har ju tydligen tagit emot både beställningar och pengar in till det sista trots att de inte kunnat leverera. Svinigt och kanske en gnutta brottslig? Edit:felfraserat
 11. Att spy ut sitt hat och sin avund är ingen skill, det är ett beteende som kräver intelligens i silverfiskdivisionen. Skärp er nu, ni är bättre än här. Du missade poängen i mitt tidigare inlägg. Iofs var det väl inte mycket till substans utan mer en pik mot hur du väljer att profilera dig i denna diskussionen. Drygare än Yes... Demomannen VS poängen EPIC FAIL (observera, lättsam humor ovan)
 12. "Det mest patetiska är när wannabemusiker gnäller på dem som lyckats"... Social skill failed.
 13. Jag har lite trasiga filer i ljudbibblan. Har testat några variationer av interpret-as men utan resultat så de e nog mer än headern som e pajj. Mitt problem är att jag inte vet vilka som är trasiga och skulle behöva ett sökprogram som testar alla filer så jag kan rota bort de som ballat ur. Sökt lite på teh internets och på forumet men har inte hittat något vettigt än. Tips någon?
 14. haha, jag vet ingenting om pro-tools för jag använder det inte. När du skrev att FL saknar HD system trodde jag du menade något i stil med att det inte har ett high definition system å jag tänkte, Va i helsike menas med det? Vet att PT kan ha dedikerad dsp men visste inte att det kallades HD, sorry. Läste lite om det. De verkar ju vara som att korsa en å med silja-line färja. Har egentligen bara funderat på mjukvara i sammanhanget nu, FL har ingen motsvarande hårdvarupryl vad jag vet. då återstår det väl bara å ta reda på om det fanns någon funktionalitetsbegränsning utöver obscent dyr hårdvara. PT vs FL 1-0
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.