Jump to content
Annons

SynthPälle

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ja, hybriden har ju även Usb vilket Rme Fireface saknar. Bra att ha i framtiden.
  2. Har hört att detta ska vara ett toppen ljudkort. Har kollar runt och skrivit i olika forum. Ligger i klass med Rme Fireface 800. Jag har beställt ett. Sneglat mellan Rme fireface 800 och Motu 828 Mk3 hybrid mm. Vågen föll över till Motu. Känns toppen med både firewire och usb. Framtidssäkert? Jo, kanske. Kortet klara massor. Ska ha det till Mac. Tror inte man hittar ett bätte kort i samma prisklass.
  3. På midi-in väljer du keyboardet. På midi-out väljer du vilket instrument(ljud) du vill använda. Sök annars på Youtube.
  4. Går att importera midi filer till Cubase. Bara att ladda ner från nätet.
  5. Menar du hur låtar är uppbyggda? I så fall kan du ju ladda ner Midi-låtar. Finns massor på nätet. Mvh Pär
  6. Har fått svar från Access och de tror inte det är ngt fel på min KC. De tror att det är för mkt ljud som pågår samtidigt...... Har upptäck att om man sätter ASSIGN 1 på OFF, istället för VeloOn så blir det inget knaster. Däremot så försvinner klangen i ljudet. Spelar ingen roll om man sätter VeloOn till VeloOff. Knastrar exakt samma. Har skrivit om detta till Access men har ej fått svar ännu. Återkommer.....
  7. Jag har fått svar från Access och de tror inte det är nogot fel på synthen men jag ska skicka ner midi-sequence fil och MP3-fil av ljudet. Tyvärr så har de inte någon Virus C tillhanda. Återkommer om detta så fort jag fått svar.
  8. Laddade in Icon Of Coils ljud och körde NITZER BAS med Unison 16. Inga problem alls. Låter perfekt. Skruvar på alla rattar. Inget missljud. Trycker på Multi. Kör A0-ljudet med två tangenter samtidigt i 16-dels takt. Knaster...... Känns som om det är något fel på mina "orginal ljud". Följer inte dessa med OS:et?
  9. Ok, har oxå laddat OS flera gånger med olika resultat. Ibland bättre och ibland sämre. Har provat med Unison och då sprakar det mera. Ska kolla mono och Icons ljud. Känns faktiskt som om det är samma problem. Hur kommer det sig att DSP:na går sönder? Var lämnade du in din Virus? Skickade du den till Access? Kostnad?
  10. Ja, knaster vill man inte vara med om....
  11. Det är ju väldigt dumt i så fall. Spelar en låt med Ackord, Melodi och pedal. Då blir det dåligt som f-n. Funkar inte alls. Använder E-grand som låter ganska naturligt. Verkar inte ligga ngr effekter på det ljudet. Ju snärtigare man använder klaviaturen desto lättare blir det knaster. Har ju laddat in nya ljud ibland, men det har väl inget att göra med resterande banker. Man kan väl bara ändra A och B-bankerna? Har tagit kontakt med Access, skickat mina ljud. Se vad de kan åstakomma.
  12. Blir knaster även med hörlurar direkt från synthen.
  13. Ingen som varit ute för att en synth knastrar när man spelar flera tangenter samtidigt??
  14. Hej! Har en Virus KC. Den knastrar när man kör flera toner samtidigt (ackord och melodi) på klaviaturen. Detta gäller särskilt på Piano-ljudet. Har provat att ladda in OS:et igen och det blir bättre ibland och sämre ibland. Någon som kan veta vad som är felet? Gör jag fel när jag laddar in ljuden i synthen?
×
×
  • Skapa ny...