Jump to content
Annons

T-Racks 3


Pluggo

Recommended Posts

ja alla jämförelser är bra, eftersom det ger ett svar på hur olika dom jobbar. tycker inte man kan jämföra uad med t-racks då det är 2 helt olika saker. ena baserad på dsp och andra helt på datorns cpu. kanske är uad pluggarna lite mer tyngre och därför kan innehålla mer information som även drar mer cpu, vilket tex t-racks inte kan.

däremot har t-racks 3 singles kommit ut och dom låter otroligt bra, och är skit snåla, då source filerna skrivits om för att kunna användas tex i mixen.

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
DieHard (oregistrerad)
ja alla jämförelser är bra, eftersom det ger ett svar på hur olika dom jobbar. tycker inte man kan jämföra uad med t-racks då det är 2 helt olika saker. ena baserad på dsp och andra helt på datorns cpu.

Det är klart det går jämföra. Det har inget med att det är dsp och cpu. Jag har jämfört båda och föredrar UADs men det är jag det. Någon annan kanske föredrar Iks och någon annan Waves version.

Link to comment
Dela på andra sajter

ja det också. men om tex ik kunde lägga sina pluggar på tex ett dsp kort så skulle de kunna förbättra tex kodning och algoritmer i sina pluggar för att de ändå kommer använda dsp kraft. hänger du med? det är så jag ser det på. tror inte uad hade varit lika bra om det inte fanns ett dsp kort. varför jag tycker så är för att de pluggarna skulle isf dra för mkt kraft. för varför kan man tex inte annars köpa deras pluggar för att köra på datorns kraft?

Link to comment
Dela på andra sajter

Skulle vara intressant och veta vad Studio tidningen skrev, dom skulle göra ett test mellan t tracks och sonalksis.

ja den recensionen var med i förra numret tror jag.

Tror T-racks fick lite bättre.

Tycker för övrigt att T-rack 3 slår många av UA pluggar.Trodde inte IK kunde göra så här bra grejer

Link to comment
Dela på andra sajter

DieHard (oregistrerad)
tror inte uad hade varit lika bra om det inte fanns ett dsp kort. varför jag tycker så är för att de pluggarna skulle isf dra för mkt kraft.

☺️ Om de enbart varit cpu så hade de självklart arbetat på dem att dra mindre cpu. Du är väl inte så dum att du inte tror de skulle åtgärdat det i såna fall?

för varför kan man tex inte annars köpa deras pluggar för att köra på datorns kraft?

Är det så svårt förstå varför? För det första är det deras nisch och för det andra skulle de vara lika populära som Waves pluggar bland piratanvändarna. Säkert 2/3 av alla på detta forum använder de säkerligen och mycket få har nog betalat för dem. Nu undgår UAD sådant. Smart? Jo absolut.

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 3 veckor senare...

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...