Jump to content

MattiasA

Medlem
 • Content Count

  448
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutralt

About MattiasA

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 06/22/1978

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Borås

Social

 • Skype
  mattias.asplund8@hotmail.com
 1. Glömde av att du var fridlyst i sandlådan
 2. Javisst är vi för gamla(över 30). Därmed tappar vi all trovärdighet när vi klagar på nuvarande tränder,musik etc.
 3. Men om du tittar på en "P3"gala så kanske man får ta det faktum att det kommer att utspelas P3 humor. P3 är alltså den unga kanalen. Riktad till unga.Flams hör väl till. Och jag håller med dig om att det var låg nivå på de flesta skämten och att Kitty kanske inte riktigt är mogen som programledare än. Men värre saker har väl man sett.
 4. haha. Jo jag tror de har gjort detta till någon grej. Ett år var väl det där dansbandet som körde P3 hitsen.
 5. Absolut. Men en sak kan jag säga. Hade henrik Schyffert eller någon annan hip snubbe "stått" med en kukdräkt och sagt lustiga saker så hade de flesta grabba-grabbar garvat röven av sig i soffan.
 6. Mitt inlägg var på skämt egentligen eftersom jag själv har/hade en liten förkärlek till Rush. Men alla vet väl att bara äldre lyssnar på Rush. ja och så alla Dream Theater-fans som vill upptäcka äldre manlig musik.
 7. Det har väl blivit lite av ett återkommande tema i P3guld. Att avsluta med en artis/grupp som egentligen inte passar in som gör covers på årets "heta" låtar. Ett ganska roligt inslag enligt mig.
 8. Fantastiskt. Varför tittar ni på galor? Var det en överraskning att den skulle vara dålig? Sverige har inte resurser att göra en riktigt bra gala.(<PUNKT) Var det en överraskning att Håkan skulle sjunga? Eller satt ni och trodde på riktigt att något gammalt stofilband skulle dyka upp så scen visa hur det gick till förr. I och för sig så gick ju faktiskt Orup upp på scen. Hoppas du gillade det Killwithskill. Det borde ju vara rightupyouralley. Gammalt, ofarligt och tonsäkert. Galor är ofta dåliga. Tiden rör på sig. Tjejer kan. Killar kan också. Tack o hej
 9. Familjen, Linros och Orup var väl rätt grymt ändå
 10. Ni är för gamla. Ta en alvedon och gå och lyssna på något manligt typ Rush så blir allt bra igen. Skämt osidå. Galor blir ju aldrig bra. Ok att Ricky Gervais var grym senast men hur många sådana komiker finns det att tillgå i Sverige. Ganska kul att folk blir irriterade på Kittys feministiska initiativ. Men det var ju på "skoj". Är ni så känsliga mot kvinnor i tv som inte är nakna.
 11. I mixen finns det ett plustecken längst ner till höger på kanalstrippen(superior kanalen). Trycker du på den så dyker det upp fler kanaler till de olika delarna i superior.
 12. Du får nog editera trummorna innan du klipper ut pukorna. Pukorna kvantiseras ju efter de andra trummorna så det blir ju inget extrajobb. Samma sak med drumreplacement. är det inte bättre att editera alla trummor innan du gör ett midispår.
×
×
 • Create New...