Jump to content
Annons

Pluggo

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Göteborg
  1. Intressant artikel! Flygeln heter Wendel & Lung.
  2. Hej! Är du fortfarande på jakt efter musiksnuttar?- Har gjort rätt många jingel vinjettsnuttar det mesta mer åt filmmusik hållet dock. Men om du behöver ett visst instrument eller en känsla . Provar jag gärna. Pluggo
  3. Pluggo

    T-Racks 3

    Oj! Trodde att den fanns som demo men det gör den nog inte ?. Jag köpte min som en crossgrade (om man har 1 annan IK multimedia produkt) för 172 EURO vilket jag tycker är ok.
  4. Pluggo

    T-Racks 3

    Hej! är det någon här på forumet som inköpt eller provat TRacks 3. Det har jag iaf och märkte att den drog mycket CPU i deluxe versionen I många presets uppåt 90 % som plugg i cubase. Men jag hittade några fina presets som jag lekte lite med på sångstämmor och ... det lyfter tycker jag iaf.Blir intressant att höra en jämförelse med de riktiga burkarna och UAD mfl. Nu blir det till att installera lite mer minne + rensa i datorn. God natt och tack för mig
  5. IRQ problem går lösa utan att installera om. Har du kollat vad som orsakar konflikterna? Har kollat IRQ i enhetshanteraren. allt verkar ok. Problemenhetr finns men går ej att uppdatera drivrutiner och jag tror jag rört till det i bios. Har dock kollat med externt ljudkort Guitarrig 2 samma problem där. kanster och instabilitet. Känns som sista utvägen för mig.
  6. Pluggo

    Samplingsbibliotek?

    Hej! Jag har inköpt cubase studio 4. Har använt sx2 under en tid - har mycket pluggar och samplingsbibliotek de som jag tänker på i första hand är de köpta tex IK multimedia sampletank + Miroslav philharmonic och guitar rig 3 och Ez drummer mfl. Har stora problem med ljudet verkar vara IRQ problem!! Nu måste jag installera om XP. den ligger på C hårddisken. samplingsbibioteken ligger på D: disken . Alltså måste jag installera om Windows Xp och Cubase + Programmen . Måste jag formatera D: disken också eller tror ni samplingarna kan ligga kvar och användas av programmen igen. Är det någon som vet?
  7. Ok! Tack för hjälpen! Jag tycker det borde funka !
  8. Hej! Jag har nyligen inköpt vst instrumenten i miroslav Philharmonic verkar bra enligt demo. I paketetet ingår syncrosoft dongle. Eftersom detta är en plugin så måste man ju ha en sequenser. I mitt fall cubase sx2. Vilken jag ej kan öppna. Inte så konstigt med tanke på att man måste ha aktiveringskod för cubase vilket jag ej har ( crack)! Har länge tänkt köpa cubase. Speciellt med tanke på alla pluggar jag köpt senaste året. Detta gör jag gärna!! En anledning till att ej köpa är att jag har läst mycket om problem med pluggar nya registreringar usb donglen och allt. Detta kan ju ta månader att lösa med support m.m= förlorad arbetstid. Men 2 frågor om jag köper studio 4 med dongle och allt kan jag öppna mina sx 2 projekt då? Måste jag avinstallera alla pluggar eller hittar Cubase dessa, speciellt om det tex är som i guitarrig både standalone och plugin?
×
×
  • Skapa ny...