Jump to content
Annons

Har du gjort bort dig?


herwhisper

Recommended Posts

Skulle va kul att höra era historier om när ni gjort bort er, så där riktigt mycket. Pinsamt ska det va.

Jag kan ju börja då med mitt lilla bidrag.

Detta utspelar sig 98 på Rainbow Bar and Grill i LA. Jag gick på den tiden i skola där (GIT), och som sig bör så festades det en hel del.

Så just denna kvällen så hade jag och min Svenske festarpolare fått napp och satt till bords med två tjejer. Den ena av dom va skitsnygg, medans den andra hade mer att önska utseéndemässigt.

Placeringen på oss var så att Viktor (svensken) och jag satt mitt emot varandra och tjejerna satt bredvid oss.

Vi satt la där och skålade och skrålade och blev fullare och fullare.

Så skulle vi bestämma vem som skulle få vem, och detta gjorde vi ju naturligt vis på Svenska och med hög stämma. Eftersom vi befann oss i utlandet.

Jag sa: "Viktor, du får ta den där feta och fula, medans jag tar den snygga"

Viktor: "Nej du, då får allt ta den feta. Och JAG tar den snygga...."

Osv osv.

Efter mycket dividerande så skulle vi i allafall ta med oss bägge tjejerna hem till viktor, så vi reste oss alla och gick ut på utsidan där den fula av tjejerna plöttsligt och helt oväntat började prata Svenska med oss...

Då kände jag att jag vill inte va med längre. Det va gött pinsamt. Hon hadde alltså hört hela våran utlägning om hur ful hon va, och hur snygg hennes polare va. Och vilka mansgrisar vi va...

Men trot eller ej, dom förljde faktiskt bägge med hem till Viktor. Och vad som där hände är en helt annan historia!

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
Men trot eller ej, dom förljde faktiskt bägge med hem till Viktor. Och vad som där hände är en helt annan historia!

Jag har aldrig hittat ett bättre tillfälle för uttrycket: WTF!!?? 😳´

Själv gör jag alrig bort mig...

hrmm 😄

Redigerat av Pluffo
Link to comment
Dela på andra sajter

😳

Den historian får mig att minnas något...

Fast denna historia är väl egentligen mest pinsam för kamraten som var med mig.

Hursomhelst, vi var på klassresa i England.

Bodde hos en familj i Scarborough över nätterna. Vi var i princip aldrig hos dem och "tränade engelska" som upplägget egentligen var.

Var istället ute på kvällarna och beblandade oss med lokalbefolkningen och turister. 😄

En kväll, när vi skulle hem dock så fixar vi en taxi.

Jag satt i framsätet brevid chaffisen, och polaren satt i baksätet.

Polaren började då säga massa saker om taxichaffisen.

"Fan vad ful du är!" "Så jävla stygg människa" osv osv.

Efter ett tag vänder sig chaffisen mot mig och säger "Jag har en kompis i Ystad!"

Först hajjade jag inte vad han sa, jag förväntade mig att han skulle snacka engelska så det blev liksom tvärstopp i huvudet.

När han upprepade så förstod både jag och polaren vad han sa.

Resten av taxituren var rätt tyst!

Link to comment
Dela på andra sajter

denton (oregistrerad)

I min ungdoms syndfyllda dar så följde jag med en tjej hem efter en sväng på sommarkrogen i den star där jag bor. Vi kom hem till henne och gjorde det vi skulle, lite senare på morgonen vid ca 4 tiden var jag tvungen och gå upp och slå en båge och råkar då möta tjejens mor i badrummet.

Det var ganska pinsamt.

Link to comment
Dela på andra sajter

I min bråkiga ungdom läste jag hemkunskap i skolan. Vi hade en otäck gammal lärare som inte gillade mig och jag gillade inte henne. Så efter ett sommarlov kommer vi in i klassrummet.

Men.. vadfalls?.. där står inte häxan utan en betydligt yngre lärare som t.o.m. ser ganska trevlig och snäll ut. Eller nej, hon såg trevlig och snäll ut. Ända tills jag skrek ut frågan:

- VA? Vart är den där vanliga gamla häxan vi brukar ha, slipper vi äntligen henne?

Och läraren svarar givetvis: - Häxan är min mamma, vem ska jag hälsa från?

Hemkunskap fortsatte att inte vara ett av mina starka ämnen i skolan.

/Majken

Redigerat av Majken
Link to comment
Dela på andra sajter

Tyvärr (eller som tur är vill jag nog säga) så är inte detta självupplevt, men Dentons berättelse påminde mig om den iaf.

En kompis var ute och partade på krogen. Han reagerar efter en stund på att en av killarna han partade med inte var kvar, men tänker inte mer på det och festar vidare...

Efterföljande morgon får han ett samtal:

- Hej, det är jag. Du måste hämta mig. NU!

- Ok, vad är det som har hänt? Var är du någonstans?

- Jag är i xxxxx (närbelägen stad ca 7-8 mil därifrån).

Visade sig att killen vaknade upp i en säng, av att en 12-13 årig tjej öppnade dörren och sa att nu är det frukost. Killen visste inte var han var, inte vem tjejen var som låg jämte honom, men fick låna en morgonrock och äta frukost med föräldrar och syskon 😆

Link to comment
Dela på andra sajter

Har määäääängder med sånt, är dock bra på att förtränga...

Senast i helgen blev jag stoppad av snuten för att jag stod och pinkade i en hörna. Visste ni att man kan åberopa "ve och väl"? Det lärde jag mig då. En polare har gått till rättegång med det och vann. Han fick t.o.m ersättning. Detta funkar nu som prejudikat och snutarna kan inte längre plocka in en pinkare som åberopar "ve och väl". Haha, så dj-vla bra. 😱

Hur som helst, jag skrev dagbok på nätet för ett antal år sedan, fungerade som blog för utelivet i Lund typ (ellervarjagnubefannmig), och letar jag där kan jag påminna mig om gamla pinsamheter. *letar, letar, letar*

Äh, hittar tyvärr inte någon riktigt smaskig pinsamhet, ni får nöja er med denna:

Lördag 22 september 2001 kl 11:08

Hick. Ojdå. Fortfarande full och femtonhundra fattigare. Gööhhh... hick. Burp. Otroligt så full man måste blivit igår.... när vi kom hem (till Niclas och Tittis lägenhet) vid halvfem i morse stod jag i köket och letade efter köket... öppnade dörren till Niclas och Tittis sovrum och frågade "är det här köket ligger..??". Stackars Titti vaknade med ett "Va???" varpå jag förstod att det där var nog inte köket nä. Typ då kopplade jag att jag redan stod i köket.

Å sen nångång mitt i natten (eller morgonen) vaknade jag av att jag sprang runt i lägenheten och letade efter toa. Det finns typ fyra dörrar i lägenheten varav två av dem leder till vardera ett toa och en till sovrummet. Kanonfull och yrvaken som jag var väljer jag såklart den fjärde dörren som är ytterdörren. Får panik när jag ser spiraltrapporna!! Tre våningar! Har ju redan mentalt inställt mig på att börja pinka inom några sekunder och då finns det ingen återvändo, så jag blir helt obenägen till nåt vettigt beslut och börjar kuta ner för alla tretusen trapporna! Trodde aldrig jag skulle hinna ner. Fattade dessutom inte riktigt vad jag höll på med.. väl nere i porten kunde jag ju inte springa iväg längre som tur var, eftersom då skulle jag bli utelåst... så jag ställde mig i porten och höll dörren med ena handen och brunte med andra handen och pinkade på hejåhå.. i bara kalsongerna! Mitt i stan! Jösses! Inte nog med det.. full och kärlekskrank som jag var tänkte jag "va trevligt om det kommit en flicka nu"... hur f-n kan man tänka så? Hur charmigt är det med en full kille i kalsonger som står och pissar i en port?? Tur det inte kom någon. Tur jag inte blev utelåst.

Nåja, man får se det från ljusa sidan... jag fick iaf med oss på Oxids gästlista tills imorgon ikväll.... "Hacke + ?" står det... :-) hick.

Link to comment
Dela på andra sajter

Visste ni att man kan åberopa "ve och väl"? Det lärde jag mig då. En polare har gått till rättegång med det och vann. Han fick t.o.m ersättning. Detta funkar nu som prejudikat och snutarna kan inte längre plocka in en pinkare som åberopar "ve och väl". Haha, så dj-vla bra. :rolleyes:

What? Vad är det och hur funkar det? berätta! // hälsningar pissglad_16

Link to comment
Dela på andra sajter

gladamatör (oregistrerad)

😠

Bara för att ni drar så shyssta grejjor så :

Var på mallis för en massa år sedan med en polare. Vi hade spanat in snabbköpskassörskorna på hotellet. Efter en vinglig färd ner till receptionen där vi mötte dom började jag stöta på en av dom. hennes kompis och min kompis börjar asgarva efter ca 15 min ( gjorde en del tafatta försök att förklara min kärlek till tjejen) ....Vänder mig om och min kompis säger till mig att jag ska kolla lite noggrannare på hennes kläder.....Jepp.....hon var en nunne novis som skulle avlägga kloster eden om ett par veckor..... 😆

Hade väldigt roligt ändå senare på kvällen men vilket minne ....

Link to comment
Dela på andra sajter

Hehe, språkgrodor är ju alltid kul. Jag har en sån pinsamhet i yngre dar.

Jag och en polare befinner oss på nån ort kring medelhavet, tungt drogade av Heiniken, Svart Renault och Highland Park och med mera charm än vad som ryms i våra spensliga kroppar.

Möter ett gäng svenska tjejer i en park som frågar "are you Swedish?". Naturligtvis inte, vi är holländska journalister för tidningen "Daat Haannurachen" som skriver om nattklubblivet. Vår hollänskt brutna engelska, kryddad med livliga smådiskussioner på holländska (een zu brenningen darf in suk mitt jaa groeningen...") verkar funka konstigt nog. Vi står och ser korkade ut när dom snackar inbördes på svenska:

"Ä men dom kan väl följa med?" säger en tjej

"Vaddå jobbar dom på en tidning eller hittar dom bara på?" säger en annan

"Ämen det är ju sköna killar" säger en mycket sympatisk tredje 🙂

Vi drar vidare med tjejerna i kvällen snackar en massa skit. Senare ska vi in på något hak lite längre fram, stannar och snackar lite. En av dom fyra tjejerna ser lite misstänksam ut och ställler lite kontrollfrågor.

"From which town in Holland are you?"

"Uutrecht", hävdar jag, stöter till polaren och skrattar ett kort skämt på holländska, lycklig över att inte ha sagt Amsterdam eller nåt lika genomskinligt.

"And you are working now, this is not your vacation" säger den listige misstänksamme.

"Oh well" säger jag "we are here working but - va hettere - we are off duty tonight and..."

"Hörde ni!" säger misstänksamma bruden "han sa 'va hettere' - jag visste det, dom är från Sverige!!"

"Nää" säger en av dom andra tjejerna, "det behöv.."

"No no!" fyller min polare i - försöker rädda situationen - "va hettere, that is dutch for 'well well'"....

"...."

"...."

Pinsam tystnad. Eftertänksamhet. Två holländska journalister lämnar scenen. Ridå.

Link to comment
Dela på andra sajter

I min ungdoms syndfyllda dar så följde jag med en tjej hem efter en sväng på sommarkrogen i den star där jag bor. Vi kom hem till henne och gjorde det vi skulle, lite senare på morgonen vid ca 4 tiden var jag tvungen och gå upp och slå en båge och råkar då möta tjejens mor i badrummet.

Det var ganska pinsamt.

Här är en variant på den här:

En polare hade även han följt med en brud hem. På morgonen vaknade han helt näck.

Bruden bodde hemma, på övervåningen...

Nåväl, hon skulle vara ensam hemma, så när polaren vaknade tidigt på lördagsmorgonen var han törstig som man brukar vara. Han knatar ner, helt näck, och går ner till köket.

Kylen låg precis innanför köksdörren till höger. Han öppnar kylen, kliar sig förstrött i arslet och letar efter nåt drickbart.

Han öppnar en mjölktetra och börjar klunka direkt från paketet.

Då hör han hur det prasslar bakom honom... Där sitter brudens farsa, längst in i köket till vänster, och läser morgontidningen...

Det sjukaste var kanske att gubben bara pekar och säger: "tjenare, det finns glas i skåpet där uppe..."

Link to comment
Dela på andra sajter

Visade sig att killen vaknade upp i en säng, av att en 12-13 årig tjej öppnade dörren och sa att nu är det frukost. Killen visste inte var han var, inte vem tjejen var som låg jämte honom, men fick låna en morgonrock och äta frukost med föräldrar och syskon 😉

😱

Den killen kunde behöva en länk till Myrlis och Hackes låt Alcohol 😉

Link to comment
Dela på andra sajter

gladamatör (oregistrerad)

😛 Kort svar till musik ????

JEPP !

Hotellet inhyste en snabbköpskedja typ 7-11 ( hette inte så dock utan nått inhemskt )...now u know 🙂

Link to comment
Dela på andra sajter

Detta hända när jag mönstrade.

min kompis hade precis gjort cyckeltestet och tog sig en svalkande dusch.

Jag fick ett infall och skulle skojja med honom.

jag gick in i dusch- och omklädningsrummet, släckte lampan och tog tag i en papperskorg i plast.

Jag började dänga plastbunken i väggen och skrika: "-nu ska jag rövknulla dig din jävla nolla!" eller något i den stilen.

jag tänder lampan igen och hoppar fram i dusch-rums-öppningen med ett glatt "tjoho!".

Till min förvåning ser jag att det inte är min kompis som står där utan denna mönstrings-grupps ända tjej.

Hon ser givetvis livrädd ut och skyler sig så gott det går.

jag får fram ett oups! och försvinner därifrån med ett asgarv.

Link to comment
Dela på andra sajter

MarcusRombo (oregistrerad)

Vilken tur att jag är så smart så att jag aldrig lyckas göra bort mig 🙂 Och om jag skulle göra bort mig ibland skulle jag inte kunna komma upp i eran nivå 😉

Ska se om jag kommer på något lite senare 😄

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag kan ju bjussa på en historia till ur mitt pinsamma liv!

Jag jobbade en gång på en presseningsfabrik, ett styvt och trist jobb!

Så satt man väll i matsalen och hade middagsrast. Det hade börjat en ny kille på jobbet och han satt brevid mig. När det kommer nya så måste man ju föröka berätta hur alla är på jobbet, så jag började ju babbla friskt om chefen.

Jag skrävlade på om hur hemsk och ful han var, och även hans fru var ju fruktansvärt ful. Hon var så ful att vi på jobbet hade döpt henne till qasimodo (stavning?).

Och jag babblade väll på ett par minuter om hur fula och hemska dom var då jag kom på att jag kunde ju fråga om han kanske visste vem chefens fru var

Jorå, sa han. Det är min mamma!

Shit!!

Det blev ju lite pinsamt.

Link to comment
Dela på andra sajter

Denna då.

min kompis jobbade på en ostfabrik en sommar när han va 16 år eller nått.

han blev givetvis överöst av tråkiga jobb som ju sommarvikarier kan bli.

en dag sa arbetskamraterna åt honom att gå till lager-butiken och be om att få hämta flensosten.

min kompis viste inte riktigt vad flens betydde men han hade ju hört det i ost-sammanhang så han svalde betet.

så han gick helt enkelt till lager-butiken och frågade. tydligen fick han bara ett skratt som svar.

dessutom va tjejen i lager-butiken sjukt snygg och alla killars runkobjekt i den staden. 😠

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...