Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2015


Linus

Recommended Posts

Vilka fina vader han har den där Löfvén. Jasså har du varit på bukkaketräff. Såg du meteorregnet? Blir det någon tredje vers eller? Men han var allt bra tunnhårig den där Reinfeldt. Väldigt vad det blåser idag. Jobbigt med sådana grannar. Man ser ju inte om de är pojkar eller flickor. Är det du eller jag som pratar? Jaha, vad ska du göra med pengarna? En resa kanske, betala skulder, köpa något åt barnbarna ja. Nu till vädret.

KPD

Redigerat av Dark Of Light
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Det var en riktigt trevlig resa.... som jag inte minns mycket av. 😳

Det vore rätt kul om folk inte kunde hålla färgen om de gick lägsta vinsten vid det där skrapet, utan blev synbart sura eller förbannade.

Ja faktiskt! 😄

Man kan se på dom som vinner typ 50000..

Link to comment
Dela på andra sajter

Det låter gott det!

För längesedan på en firmafest åkte vi några stycken iväg i en gammal amerikanare. Då passade vi på att vira in kött i folie och lade på grenröret... Köttet blev färdigt när vi va framme!

🥰

Japp, been there. Funkar utmärkt till att värma med. Minns att jag och två töser satt i baksätet på en sådan farkost och åt semlor & öl till frukost.

Ingen av oss hade trosor.

Redigerat av Dark Of Light
Link to comment
Dela på andra sajter

Undrar om snubben som skulle komma och köpa min keyboard kommer att höra av sig igen? Vi har nog skickat ett tiotal e-post till varann under 3-4 veckors tid. Obegripligt.

Märkligt är förnamnet. Först gör man upp affären och sedan dyker man inte upp. Hittar man ett bättre objekt är det väl inte för mycket begärt att höra av sig? Vanligt hyfs liksom... 😏

Det blev en bit prinsesstårta på ballisen också efterpå maten... Varför heter det prinsesstårta? Smakar de så, prinsessorna..? Å andra sidan smakar skäggbiff inte skägg. 😳

KPD!

Link to comment
Dela på andra sajter

Varför heter det prinsesstårta?

KPD!

Ursprungsreceptet förekommer i Prinsessornas nya kokbok[2] från 1948 som sammanställdes av hushållsläraren Jenny Åkerström. Åkerström undervisade flickor på Östermalm i Stockholm och hade bland sina elever prinsessorna Margaretha, Märtha och Astrid, döttrar till prins Carl och prinsessan Ingeborg av Danmark. I boken heter tårtan Grön tårta men den fick sedan namnet prinsesstårta. Enligt en uppgift berodde namnvalet på att prinsessorna skulle ha varit speciellt förtjusta i den

Link to comment
Dela på andra sajter

Funfacts! 😆

Det skulle vara spännande att läsa en motsvarande förklaring till benämningen skäggbiff. 😳

Skäggbiff

voteup5.gif 2 votedown5.gif 0

Kvinnligt orakat könsorgan. Lätt skrämmande.

Används framförallt vid samtal kring oralsex, men också som manlig undanflykt för dålig prestation för att lägga skuld på kvinnan.

Link to comment
Dela på andra sajter

😆 Du är ett orakel... Eller åtminstone har du ev. mer ork att googla än jag. 😄

Skägg hette förr i tiden muttlurva.

Visste ni det? ☺️

Vilket underbart ord... Vilken ståtlig muttlurva tomten har.

Män som stukat penis har man ju hört talas om. Den kvinnliga motsvarigheten som då beskriver sprucken mutta är fittefläk enligt säker källa. 😄😱

Känns som det blir KPD.

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...