Jump to content
Annons

Den Gode

Medlem
  • Antal inlägg

    472
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    20

Allt postat av Den Gode

  1. En liknande upplevelse skrev jag om här för flera år sedan, men då var det en söt tonårstjej som stod för erbjudandet. Var det nån mer än du som reagerade?
  2. Jag har inte ens kommit igång med teet som jag köpte för ett halvår sedan.
  3. True Detective börjar med andra säsongen på svt. Jag orkade bara med några avsnit av den första.
  4. Det är väl många här som är lite inbundna, om det är rätt beskrivning. Jag var det när jag var yngre. Du har ju bytt jobb några gånger nu utan att det verkar bli så lyckat. Du har inte funderat på att plugga nånting?
  5. Jag trodde vi hade lagt ner stridsyxan?
  6. Nä. Men jag har gjort likadant från andra underavdelningar. Undrar om det bara är en långsam server som åstadkommer detta eller om det är nåt annat skit?
  7. Nä. Tyckte bara att bilden va kul. Näpp Till Nupp är fö ingen rörelse. Snarare tvärtom.
  8. När det har fastnat utan att inlägget gått iväg brukar jag gå ut på studio forum och sedan tillbaka till längsta. Då är inlägget oftast publicerat, och så slipper man dubbelposter. Inte idiotsäkert, men det har väl ingen betydelse i längsta.
  9. Pretentiös smörja. Äntligen lite goda nyheter.
  10. Kent lägger ner - Låt sorgearbetet börja - Herrejävlar. http://www.expressen.se/noje/kronikorer/anders-nunstedt/kent-lagger-av--lat-sorgearbetet-borja/
  11. I Repulsion händer nästan ingenting. Den handlar om en kvinna som håller på att få ett genombrott av psykisk sjukdom, och man får se världen ur hennes synpunkt, om jag minns rätt. Jag brukar aldrig se på skräckfilm numera.
  12. Den nye svenske Pi-mästaren kunde rabbla upp talet med 13 209 decimaler. http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article22437021.ab
  13. De enda skräckfilmerna jag har tyckt var otäcka är Polanskis "Rosemarys Baby" och "Repulsion", men dem har du säkert sett?
  14. Det som är konstigt är att folk fortsätter att skicka in trots att chansen att komma med är obefintlig, eller i alla fall minimal. Här på Studio forum har det ju varit mycket debatt om saken genom åren när det var lite mer drag under galoscherna, som någon sa. Folk borde väl veta att det är utsiktslöst att försöka delta? Frågan är om man får några tunga namn på den där protestlistan? Festivalen verkar handla mycket om vänskapskorruption, och många kanske tycker att det är bra som det är?
×
×
  • Skapa ny...