Jump to content
Annons

Gratis: HOFA:s innovativa effekter


HoboRec

570 visningar

För ett bra tag sedan letade jag efter en bra billig dynamisk EQ, som jag tyckte att jag behövde då. Jag hittade en från företaget HOFA, men de hade också ett paket med pluggar som var helt gratis under serien HOFA 4U. Där får en kostnadsfritt fem plugins av helt olika natur.

Den jag använt absolut mest är DynamicTiltEQ som är väldigt användbar i sitt enklaste utförande där du helt enkelt kan tilta hela EQ-spektrat. Sen går det att göra mer invecklade val och inställningar eller gå ytterligare ett steg och betala för att få den dynamiska funktionen, vilket jag verkligen kan rekommendera. Då blir den en udda variant av dynamisk EQ eller en slags multibandskompressor. Det annorlunda utförandet har gjort att jag hittat specifika tillfällen när jag känner att jag behöver den.

Bara att testa
Den jag använder näst mest är BlidTest som är precis vad det låter som. Jag har haft stor användning i mina videor där jag jämför olika produkter. Ibland är det svårt att veta om en verkligen hör skillnad eller om det är vad en vill höra. I denna gratisversion kan en jämföra upp till tre varianter på en gång och få dem med matchad volym för möjligheten att kunna göra ärliga val.

Med i paketet finns också en Meter, Fader & MS-Pan, som jag inte använt så värst mycket, men den har en del bra funktioner som fasvändning och panorering av höger och vänster sida individuellt. Monolyssning och M/S decoder finns också. Goiniometer & Korreltaror-pluggen har jag inte använt alls, men den finns med och är gratis, så behövs en så är det bara att testa. Den sista är ProjectTime som helt enkelt bara tar tiden på hur länge en jobbar på med ett projekt. Kolla in min video om HOFA:s pluggar nu:

 

0 Kommentarer


Recommended Comments

Det finns inga kommentarer att visa

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...