Jump to content
Annons
  • entries
    2
  • comments
    3
  • views
    3,272

Dagen då allt ändras


Lundin

811 views

Hej.

vad skriver man i en blogg? Jag är ju ingen bloggare per se, men livet ändras radikalt fr.o.m den 21 okt så vem vet vad man får tid till, jag skapade det här på ren känsla utan att koppla in den kritiska hjärnhalvan.." Är jag bra på det här? blir det pankaka nu? Vad ska jag skriva om?" .. vi får väl se om det blir en dagslända.

Förhoppningsvis leder mitt nystartade företag till att kunna få mer "fritid" över mot när man är anställd på fasta tider (...och enorma fasta övertider) till nya möjligheter och intressanta bekantskaper och såklart, miljoner på bankkontot... om inte så får man väl se till att ha jävligt kul på vägen?

Förmodligen kommer jag skriva om nya tekniska musikprylar som jag är otroligt svag för och har säkert undermedvetet förstått det men inte erkänt det högt och ljudligt.. jag är ju kompositör och producer..*host*

Tja, i stora drag då.

1 Comment


Recommended Comments

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...