Jump to content
Annons
  • entries
    2
  • comments
    3
  • views
    3,436

About this blog

..Välkommen till mitt universum

Entries in this blog

Wow.. vad svårt

Alltså, vilken superbloggare man är när man glömmer att publicera bloggen.. bah.. värdelös blogg-sopa man ÄR.. Fast jag bryr mig inte, det går nog över tills jag skall gifta mig som min gamle farfar alltid sa. imorgon blir min sista dag på nuvarande arbetet som arbetsledare.. sen blir man sin egen slavdrivare, hell yes, vilket ljuvligt helvete man kommer få. eller frågan som ligger o gror i bakhuvudet är ju såklart som en sann, självutnämnd visserligen men ändå, Gear-slut blir kan

Lundin

Lundin

Dagen då allt ändras

Hej. vad skriver man i en blogg? Jag är ju ingen bloggare per se, men livet ändras radikalt fr.o.m den 21 okt så vem vet vad man får tid till, jag skapade det här på ren känsla utan att koppla in den kritiska hjärnhalvan.." Är jag bra på det här? blir det pankaka nu? Vad ska jag skriva om?" .. vi får väl se om det blir en dagslända. Förhoppningsvis leder mitt nystartade företag till att kunna få mer "fritid" över mot när man är anställd på fasta tider (...och enorma fasta övertider) ti

Lundin

Lundin

×
×
  • Create New...