Jump to content
Annons
 • OLLO Audio S5X är trimmade för rumsligt ljud

  Om du mixar i Dolby Atmos eller liknande system så är de öppna lurarna S5X ett verktyg för att översätta ett Atmos-projekt till en binaural mix i hörlurar. Eller tvärtom.

  Nordic Audio

  s5x_ingang.jpg.46f9e7ae5f6e9a02c1269bc7b1c8a272.jpg

  OLLO Audio S5X är uppföljaren till S4X som plockades upp av flera stora producenter till några av världens största artister. Och förmodligen av goda skäl tack vare sin raka frekvensåtergivning och tydlighet i det övre mellanregistret. 

  Med OLLO Audio S5X har du ett riktigt välbyggt och välljudande komplement till din studio som låter dig ta med ett Dolby Atmos-projekt ut från studion. Eller påbörja ett när du är på annan plats. Men de fungerar också mycket bra till vanliga stereomixar.

  Hörlurarna bygger fortfarande på två kanaler och går därför att ansluta till i stort sett alla studiomiljöer. Varje hörlur kommer med en unikt mätt frekvensåtergivning på ett papper med lurarnas serienummer. Se detta som bevis på en kvalitetskontroll. Konstruktionen av hörlurarna har optimerats för mixning och mastering och har ett tydligt och fasriktigt mellanregister. OLLO Audio har besökt mixrum med rumsligt ljud och mätt upp frekvensåtergivningen där. De nya S5X har trimmats för att överensstämma med den karaktäristiken och det är därför de lämpar sig så väl för rumsligt ljud.

  S5X är som OLLO Audios övriga hörlurar tillverkade av miljömässigt hållbara material, i det här fallet amerikansk valnöt, rostfritt stål, aluminium och lite konstläder.

  s5x_artikel.jpg.c0d73bd8d69055c93cd497f3241be8fd.jpg
  Perforerade kuddar håller dig sval även under varma dagar, och den nya bygeln som går att justera vid varje kåpa gör S5X bekvämare att bära under längre tid.

  Huvudbandet har en betydligt förbättrad konstruktion jämfört med den tidigare S4X och distribuerar vikten jämnare vilket gör dem bekvämare att bära under längre tid. Öronkuddarna är perforerade för att göra lurarna bekväma att använda även under varmare förhållanden.

  OLLO Audio S5X kommer med fem års garanti.

  Cirkapris: 4 699 kronor inklusive moms


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...