Jump to content
Annons

clabbe

Medlem
  • Antal inlägg

    112
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Funderar på en Sm7b tillsammans med Tc Konnekt 8, det rekommenderas 60 gain till sm7b och tc konnekt 8 preampen har 62 gain. Någon som testat?
  2. blev att formatera om datorn och köra på 32 bit istället, funkar klockrent nu.
  3. lösning på mitt problem: http://forum.tcelectronic.com/viewtopic.php?id=6941
  4. Ytterligare en skum grej.. Jag får ljud i hörlurarna när ljud går in via mikrofonen, men kan inte få ut ljud från själva datorn.
  5. Hej. Nu är det så att jag installerat konnekt 24D till Windows 7 32 bit och jag får inte ut något ljud i varken hörlurar eller högtalare. Jag har inga problem med firewire och jag har installerat de senaste drivrutinerna från TC Near's hemsida. Vad är felet? Volymmätaren slår till och med grönt när jag sätter på en låt i mediaplayer men det kommer fortfarande inte ut något ljud. Det funkade när jag körde på XP, men inte på Win 7 32 bit. Är det där felet kan ligga? Provade att installera om också men utan lycka.. Vore tacksam för all hjälp.
  6. med vilket reverb kan man göra det då? jag använder pro tools
  7. clabbe

    Takstativ

    Tja, vart kan man köpa takstativ till mikrofoner? Har kollat de musiksidor jag känner till och hittar inget alls. Såg att det fanns på en amerikansk sida och vill ha sådan, har laddat upp bild.
  8. Hej, undrar hur man gör denna effekt, vill själv ha det på en låt.. tycker det låter bra:) Det är det ljudet på hans röst som fadar in, nästan som ett "spökljud) eller vad man ska säga. Medina__ner_mob.mp3
  9. Jag har löst problemet tiill viss del tror jag.. Jag formaterade om datorn och sket i att installera Service Pack 1. Allt annat var som innan och CPUn halverades nästan. Men har fortfarande ett litet problem. Det går bra att köra 512 och 1024 latency men 256 och 128 går betydligt sämre. Kan få såna Buffer size meddelanden ibland fastän CPU användningen inte ens är på hälften.. Får väl sitta här och hoppas på en uppgradering från Pro Tools:)
  10. Var inne och tittade på länken, så stod detta: (den feta) Intel Desktop Processors The following Intel processors are compatible, but have not been fully qualified with Pro Tools LE 7.4 for Windows XP. Computers with these processor/chipset combinations may be able to provide full track count performance, however, they cannot be guaranteed to do so. Your performance and track count may vary depending on the processor count and speed. * Intel Xeon processors with Intel 7505/7525/50xx/51xx chipsets * Intel Core 2 Duo processors with Intel 965/975/P35 chipsets * Intel Pentium D processors with Intel 945/955 chipsets * Intel Pentium 4 processors with Intel 865/875/915/925 chipsets Mitt chipset råkar visst vara Intel 965, betyder detta att det inte finns någon åtgärd för att lösa problemet? Det står ju också "but have not been fully qualified with Pro Tools LE 7.4 for Windows XP", jag har ju vista, men det kanske är samma problem... SUCK...
  11. Det är vista Home Premium.. Tyvärr stöder inte denna datorn XP, att nedgradera den är möjligt men mycket svårt (så långt sträcker sig inte mina kunskaper vad gör versionerna för skillnad? är någon utav dom bättre för pro tools?
  12. Hej, jag tänkte byta upp mig från min bärbara dator.. Från: Windows XP Pro, 1.6 ghz core 2 duo, 3gb ram. Till: Windows Vista, 2.5 ghz core 2 duo, 4 gb ram. Men tyvärr känns det som att jag bytt ner mig istället. En session som jag öppnar i gamla datorn klarar sig helt okej, men när jag öppnar samma session utan några förändringar i den nya datorn så segar pro tools otroligt mycket, jag kan enkelt göra andra saker på datorn, öppna mappar och andra program men just när jag drar upp pro tools fönstret blir det hackigt. och den stannar hela tiden med buffer size meddelandet.. Vad kan vara anledningen? Är det Vista som spökar? Vad kan man göra åt saken.. Hjälp 🙂 Här är en bild på hur det ser ut i nya datorn: Jag ser en förändring att det finns CPU (RTAS) och en till CPU i system usage.. så var det inte på gamla datorn, vad är det för skillnad?
  13. clabbe

    CME U-KEY

    Inte billig, men jag säger bara: Nord Electro 3! den var nog lite för dyr med tanke på dess syfte jag ska ha det till 😄 kan jag inte lägga in egna ljud i tex denna: http://www.musikshopen.com/casio-2000-inkl...ath=140_951_445 eller denna http://www.halmenmusik.se/?pid=195861
  14. clabbe

    CME U-KEY

    Inte billig, men jag säger bara: Nord Electro 3! den var nog lite för dyr med tanke på dess syfte jag ska ha det till 🤪
×
×
  • Skapa ny...