Jump to content
Annons

Strukt

Medlem
  • Antal inlägg

    82
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. "End of Reason" var grym!! Om du nu använde Reason så sluta inte använda reason!! Nu ska jag lyssna vidare på dina låtar =)

  2. Tackar så ini-h mycket. Din review ger mig lite möjligheter att gå tillbaka och lyssna på det som blev "fel". Och det skall jag göra. Visserligen är jag lite mot att fixa på låtar som egentligen är färdiga. Men det är inte olagligt. Jag kanske var lite för "feg" och slängde inte på fler lager med ljud, blipps, effekter, pads, strings, osv. Jag är rätt ny på den programvara jag använde och har inte helt kommit underfund med hur jag skall arrangera allt och göra en vettig master av det hela utan att alla ljud flyter ihop och det blir en enda soppa. 😱 Remixbiten = skall fundera lite på det!
  3. LÅTNAMN: Defessus ARTIST/GRUPP: Strukt GENRE: Trance LÅTLÄNGD: 4:20 KOMPOSITÖR: Strukt PRODUCENT: Strukt EV. MEDVERKANDE: - INSPELNINGSÅR: 2007 FORMAT: MP3 STATUS: Färdig Demo Har pillat med Reason i några år men på senare tid har jag tittat lite på Ableton Live istället. Har väl inte egentligen lyckats göra något som jag tycker är bra så jag har mest lekt lite. Jag har även lekt lite nu, men nu tycker jag det blev tillräckligt snyggt så jag iallafall kan slänga ut låten på nätet. Lyssna gärna, och kom med lite kommentarer. http://www.strukt.biz/music_media/Strukt.Defessus.mp3
  4. dana, du är offline på MSN så jag måste väl bara skriva här, så jag bumpar en tråd som är lite gammal men det gör nog inget 😆 Tycker dethär är något av det bättre du har gjort, märks att det går framåt. Gillar soundet, basen, och produktionen. Dreamy. Jo fasen dethär är nice, bra jobbat! 🥰
  5. Tack för kommentarer! Det är uppskattat. Ja det är Reasonproducerat rakt genom. (lite mastering i wavelab dock)
  6. * LÅTNAMN: Strukt - Nadjanema Remix * ARTIST/GRUPP:Strukt * GENRE:Trance * KOMPOSITÖR:Strukt * PRODUCENT:Strukt * EV. MEDVERKANDE:Strukt * INSPELNINGSÅR: 2006 * FORMAT: mp3 * STATUS: Färdig demo Som rubriken säger: Jag har dom senaste dagarna filat på en låt. Det är en remix / remake / cover på Unknown Source - Nadjanema, en rätt så skön trance låt tycker jag iallafall. Den versionen jag har gjort är möjligen lite hårdare och det är extremt mycket eget material i låten. Det som är mest likt orginallåten är nog melodin på slutet. Nu har jag kommit til den punkt då jag tycker att den i princip är färdig, och klar för "the public" Kom med synspunkter, sågningar osv! - länk borttagen -
  7. Hej, Då är jag i princip klar med en låt som är gjord i Reason, det är tänkt att detta blir den sista låten jag gör innan jag tar steget över till Ableton Live. Låten är en rätt glad och cheezy trance låt, men jag hoppas ni gillar den ändå. 😳 LÅTNAMN: End of Reason ARTIST/GRUPP: Strukt GENRE: Trance LÅTLÄNGD: 6:39 KOMPOSITÖR: Strukt PRODUCENT: Strukt EV. MEDVERKANDE: Strukt INSPELNINGSÅR: Juli 2006 FORMAT: 192kbps MP3 STORLEK: 9MB STATUS: Färdig demo LÅTLÄNK: http://www.strukt.biz/music_media/Strukt.End.of.Reason.mp3 Kommentarer uppskattas.
  8. Perrra, basshunter har sagt att ni kanske skal samarbeta. Har du någon kommentar ?
  9. Har också en macbook, fast min är en Pro ! 😛 Helt underbar maskin, min sambo köpte också en vanlig Macbook 13" 1,83ghz och hon har inte ångrat sig en sekund. Verkligen snabba och härliga maskiner är dom. Hur funkar det ljudkortet ditt förresten? Funderar på att skaffa ett snart, det inbyggda är väl inte så mycket att hänga i julgranen direkt.
  10. Det är uppenbart att den inte är färdig, men du har en schysst början iallafall, hojta till när den är färdig.
  11. Jag gillar det. Skönt att höra lite andra ljud för en gångs skull, om detta är slask så tror jag en färdig produktion kan bli bra!. Vad är det för synth du skruvar på ?
  12. Jo lite mer speed i låten vore inte att förakta, den distar lite också men det kanske skal vara så ? 😄 Annars tycker jag den är ok, men det saknas något i låten.
  13. Hehe, Coolt 🙂 Mer dist! 😄
  14. Vi tackar för era kommentarer, keeepem coming! DjBlackThorn vi har användt Propellerheads Reason för att göra låten, och dom flesta samples är dom som medföljer. Några externa combinator patchar iofs.
  15. Vissa här kanske ska se över sin attityd ett snäpp. Enligt mig så skal man inte behöva sitta i en studio, och plågas, bara för att få bli kallad musiker. Det är rätt trångsynt. Sen om man är bra eller inte är subjektivt.
×
×
  • Skapa ny...