Jump to content
Annons

DJ_PerZia

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag har detta ljudkort. Jag berättade till Musikbörsen att när jag lägger för mkt Reverb på mina låtar så börjar programmen att knastra. Så rekomenderade dom detta ljudkort. Det hjälpte mig inte att ta bort knastret. Jag har även köpt en ny data, men ljudkortet har fortfarande inte hjälpt å ta bort knastret. Ljudet på låtarna blir bra, men det är jobbigt när man hör knaster. Dessutom tror jag ifall man vill ha bra ljud får man lägga ner minst 5 000kr ,. aja haD
  2. Tjeniiis,. Ja tänkte köpa ett par aktiva monitorer,. runt 5 000kr,. Har kollar lite på Fostex PM2,. undrade ifall nån annan rekomenderar någonting annat?! Ja gör musik med mkt bas i,. harre gött!
  3. Fan kan inte så mkt om ljudkort,. men ja köpte en Edirol UA-25 interface,.,. köpte den från Musikbörsen för Ca: 2,400 kr., nån som vet någonting om den?
  4. Jag vet inte om jag förstår dig rätt. men själv har jag köpt ljud till min MIDI keyboard, jag har en M-audio., jag spelar in mina låtar i "Live Lite for m-audio" sen gör jag dom till wave filer, sen lägger jag in dom I FL studio,. Men du kan även spela in i Cakewalk-Sonar LE ,.,. Sen undrar jag också ifall man kan spela in FM7 pro-53 ljud i FL studio!? så man inte behöver använda sig ut av flera program!? Ha det gött!
  5. DJ_PerZia

    Hur jobbar ni ?

    HelloWw,.,. !! Har nyligen köpt FM 7 Pro 53 och b4 ,.,. så ja undrar ifall någon vet om man kan köra dessa ljud i FL studio?! spela in dom där?! har FL producer 5,. Hajjj rå!
  6. Snälla,.finns det nån som kan skicka FL studio 6 till mig?! min msn är Ardalan86@hotmail.com Haha,. ha D göttans
  7. Haha,. Tjenis ja é ny här,. i alla fall,.ska först testa ifall detta Gb inlägg kommer fram,. aja,. FL studio är det programm jag mest jobbar med,. Jag tycker att, det är ett programm som man lätt kan komma igång med, Vilken program man väljer är endast en smaksak. Jag undrar ifall nån har Fl studio 6 ?! spelar ingen roll vilken version,.?!
×
×
  • Skapa ny...