Jump to content
Annons

noise

Medlem
  • Antal inlägg

    110
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om noise

  • Födelsedag 1986-05-19

Om mig

Socialt

  • Skype
    a_155_46@hotmail.com
  1. noise

    80tals virvel

    hur gör man den bäst, är det först dist o sen gatedreverb eller tvärt om? jag antar att man gejtar bort eventuellt hihat läck m.m först i båda fallen. ska man tappa signal eller ska man ta det på insert?
  2. jo det vet jag, men de har iaf lite olika modeller, thomann har vad jag vet störst sortiment av billiga mickar har iaf inte sett dennna modell av småmembranare hos någon annan. själv så har ja köpt deras 280kr stormembranare, har iof inte testat den så mycket än men det lät ballt på elgitarr iaf 🙂
  3. noise

    tbone småmembranare

    är det någon som vet om dehära mickrna är bra?
  4. noise

    virvelmick

    tänkte försöka hitta en ny virvelmick, har tröttnat lite på att jämt använda en sm57, tycker att ljudet blir lite för compact och det vill man ju inte ha på alla inspelninar, skulle vilja ha något mera spretigt men ändå fett.
  5. hände så på en upphängning jag har, tog bara några vanliga gummisnoddar och satte dit, det fungerar
  6. noise

    Hammondkopior?

    B3 är klart överskattad, dels för att A100 O C3 är samma orgel och även för att L100 m.m låter skit fint, Björn skifs körde ju på en L100 i slam creepers & även Hansson & karlsson hade vad jag vet L100 med ett jäkligt shyst orgel sound
  7. noise

    vintage reverb

    har för mig att ett plåteko kostar runt 10000-15000kr. såg även ett företag som tillverkar nya dom kostar typ lika
  8. noise

    vintage reverb

    här är en mp3-länk med ett platereverb. fast det är bara det sista som är platereverb/plåteko reverb exempel, Drums using a Room, Hall, and a Plate Reverb (a EMT model 14ST was used for the Plate reverb)
  9. noise

    vintage reverb

    hej, det har stått lite still med mitt reverbbyggande men nu har jag iaf nästan fixat min drivare. har tagit ett gammalt högtalarelement och skurit bort pappen, nu ska jag bara fästa en metallplatta där pappen tidigare satt. I metallpalattans mitt ska jag svetsa fast en mutter där jag sedan ska fästa en gängstång, sen ska den andra änden av stången skruvas fast i plåten.
  10. noise

    behringer ultrafex

    är på jackt efter en begagnad behringer ultrafex och jag undrar vad det är för skilnad på ultrafex pro och ultrafex 2? vilken är bäst?
  11. noise

    vintage reverb

    hej igen, håller på att sammla ihop material till mitt plåreko nu! hittade denna ritning (jag hade nog fel, det var rätt lätt att förstå) har i princip allt utom plåten o drivaren hemma. plåt har jag kollat lite efter o det verkar inte vara något problem att få tag i. drivaren ska jag försöka fixa genom att slakta ett högtalarelement. så som på denna bild:
  12. testa med att köpa en tascam msr-16 eller Fostex E-16/G-16 eller B-16 m.m finns ibland på vendolin, blocket m.m kostar mellan 3000-6000kr jag antar att Otari o studer är bättre men dom kostar oftast 10gånger så mycket har själv en tascam msr-16 o den låter kanon trots att det är en smalspårsbandare. 1/2" banden kostar ca 500:- om man köper från en grossist, och 400:- om man köpte 10st
  13. noise

    Farfisa

    har du en tillsalu?
  14. noise

    kontrollrum(budget)

    i våran studio (som egentligen är en replokal) har vi aldrig haft separat kontrollrum, vi har kört allt i samma rum, vilket är ok, men drygt. men nu så har vi fått ett extra rum, rumet är helt i betong o tillräckligt stort för studioutrustningen + soffa m.m så vi skulle vilja ha tips på hur vi på ett billigt o hyfsat bra sätt att fixa akustiken. vad ska man ta? äggkartonger, tyg, kontorsskärmar eller pappersbruksfilt?
×
×
  • Skapa ny...