Jump to content
Annons

Oliver

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har kollat på Vengance...jisses vilka ljud 😏 Det här är GULD... 😏
  2. SNARES för Trance och Techno... Köpa den på Fl Studios hemsida eller någon annanstans?
  3. Oliver

    Saknar snygga SNARES

    Har varit på Fl Studios hemsida och ladda en massa olika Sample Fusion...bland annat Superdrums 8000 men det fanns ju inga Snares att ladda ner 😉 Typiskt...det är väl för att man ska köpa skivan givetvis 🙂 Finns det några gratis SNARES att ladda hem någonstans. Eller tips på hur man ganska enkelt bygger upp en SNARES...som kommer smygande?
  4. Sant...så sant. Kloka ord...man kanske kan modifiera den lite så det inte blir en direkt kopia 🤪 Slingan låter så här
  5. Jag håller på med en låt där jag använder en slinga från kompositören Hans Zimmer "Pearl Harbor". Vad är som gäller när man lånar slinger på det här viset? Är det fritt fram att låna lite grejer eller? Jag har endast lyssnat på melodien och spelat in stycket med mitt midi tangentbord.
  6. Oliver

    CPU:en får fnatt

    Om jag har många olika slingor i playlistan så får CPU:en fnatt och det låter något alldeles förfärligt. Man måste många gånger exportera filen till mp3 för att kunna lyssna på låten utan allt brus och knattrande. Vad kan detta bero på egentligen? Har P4 2.4 Ghz och tycker nog den bör räcka för att kunna använda FL Studio: Har dock endast 512 RAM i burken. Någon som upplevd samma sak och löst problemet?
  7. Förhoppningsvis är det människan som skapar musiken och inte tekniken 🙂 FL Studio kan knappast vara för amatörer...även om amatörer lätt kan komponera ihop något som går att lyssna på. Har själv bara Express versionen eftersom plånboken inte tillåter några större utsvävningar för tillfället 😉
  8. Har ett Creative Audigy Audio...men vet inte riktigt vad den går för. Har haft datorn i ca 3 år. Men har ljudkortet någon påverkan på det slutliga resultatet...när man exporterar till mp3 och wav?
  9. Förslag på bra ljudkort...eller rent av ett mycket bra ljudkort 🙁 När man konfigurerar AUDIO i FL Studio 6 så står det följande: "It is recommended that you use ASIO driver if one is available for your sound card (the name has 'ASIO' in it), as this usually leads to better performance compared to DirectSound drivers" Vilkert ljudkort ska man välja för att kunna använda ASIO? Just nu använder datorn den primära ljuddrivisarna.
×
×
  • Skapa ny...