Jump to content

insanemasta

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About insanemasta

 • Rank
  På gång
 • Birthday 08/18/1980

About me

 1. Riktigt skön musik må jag säga. Synd man bor i sthlm! Lycka till!
 2. Hahaha.....detta var nog det närmsta Julstämning jag har kommit! Underbart! Skönt och veta att någon har tid utöver sin ordinarie studiotid med lite humor också! Väl uppskattat här på jobbet! EDIT: Oj gammal tråd såg jag nu, men det passar juh in ändå!
 3. Jo jag har läst reglerna. Men detta är juh en video och ingen demoskiva! Vill du att jag fyller i efter era paragrafer som med en demo eller menar du att jag postat detta fel för att det ej är en demo! Specifera dig gärna lite eller bara ge mig ett tips på vart du vill ha den ist. MVH masta
 4. Keld KELD (Metal/Rock/Harcore). Sen mitt soloprojekt: I Lay my hand in yours I lay my. . . (Hardcore/screamo)
 5. Här är en ny enkel video till en av våra nya låtar! Hope you like it! (Videon streamas på youtube). Om ni vill tanka hem den så finns den på hemsidan: Keld Ps. Moddarna får gärna flytta tråden om jag postade den fel. Hittade inget mer passande men kan vara blind D.s
 6. Shit vad jag blev ölsugen nu...*suck*. Kaffet på jobbet får vara nån form av substitut! Välkommen hit iaf! ska glo in ditt dödsmetalband...lät intressant!
 7. Hmmm vafasen är man inte rikare för! hehehe
 8. Ja jag ska erkänna att jag ej är nån van kille när det gäller byta mickar. Bekväm som jag är så lär jag gå till nån gitarrhandel och lämna in allt så det blir rätt gjort. Men visst fasen skulle jag vilja kunna det själv!! Ska välja med omsorg!
 9. Ska definitivt slänga upp ngt med amigan sen!
 10. Jaaa så här ser jag ut i rockens hetta! eller i rampljusens hetta om inte annat! :S
 11. tack som tusan! Skönt o kunna återvända till denna tråden om jag ej är nöjd med orginalen. Men är skeptisk till att jag kommer gilla dem i tanke på hur många som är missnöjda med orginalen!
 12. ja jag läste lite i nån annan tråd om just det här med mickarna på denna gitarr. Ska testa den lite och sen kolla upp vilka mickar det tipsades om! Tack för orden!
 13. Jo jag håller med. Och något som får mig att må riktigt illa är ordet "demoband", det känns på något sätt som en riktigt förnedrande stämpel som enbart grundar sig på om man har ett kontrakt med ett större skivbolag eller inte, något som idag är ganska ovesentligt faktiskt. Det säger ju ingenting om kvalitén på artisten eller musiken i fråga, eller ens kvalitén på skivorna. Demoband borde väl vara ungefär att "såhär kunde det låta om vi hade varit ett band" Angående slarvigt inspelade prylar till skivbolag så vågar jag påstå att ribban ligger bra mycket högre på inspelningskvalitén av dem
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.