Jump to content
Annons

Stupid Dream Records

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. fap:klubb 20 januari På scen: Tony Senghore iSH (Sophie Rimheden + rapparen CK) Cellular DJ Erik Annerborn 21.00 - 03.00 60 kr Orange, Svartbäcksgatan. Uppsala (se karta) www.fapklubb.com Välkommen!
  2. Hej på er! Jag ska se till att hitta den där kylen...!! 😎
  3. När vi pressade FAPs LP (12" alltså....) beställde vi 500 st från GZ i Tjeckien. För det blev kalaset c:a 11000 SEK tror jag. Vi gjorde pantonetryck i blått men jag tror inte det var billigare än fyrfärg. Innerpåse i vitt. Labeltryck i samma pantonetryck. Cellowrapp beställde jag INTE, men det missade de och cellowrappade ändå - gratis, i slutändan. Dock så har jag lite synpunkter på mastern de gjorde till vinyl så om du har möjlighet att prova en annan press så gör det.
  4. Hej på er! Mitt namn är Stefan och jag är en kille på 24 jordsnurr, boende i Uppsala. 😄 Tillsammans med vänner är jag en del av skivbolaget Stupid Dream Records. Vi släpper elektronisk musik och har hittills gett ut debutalbum av Baron Bane och FAP. Jag är själv en del i FAP, som är ett nyfiket, experimentellt electronicaband. Vi släppte som sagt nyligen en LP med trevlig elektronisk musik. I övrigt så har jag en studio i Gävle med några andra intresserade vänner. Där har bl.a. första Baron Bane-plattan spelats in. Jo just ja, jag spelar teknisk dödsmetall också: http://tf.shapeshift.se VI håller faktiskt på och mixar vår första skiva i ovan nämnda studio för tillfället. Jag spelar gitarr i det bandet. Gitarr har jag spelat sedan jag var 12 (you do the math) och stora förebilder har varit Dream Theater med gitarristen John Petrucci i spetsen. I övrigt gillar jag även freakgitarristen Mattias IA Eklundh, hans spel är underbart flippat. Så klart. Hehe. Nåväl. nu vet ni lite mer om moi! Nu ska jag förkovra mig i gamla trådar här på forumet, är för tillfället ute efter att veta lite mer om antingen EMU 1820m och/eller Apogee mini-me (ja, jag är ute efter bra konverterare 😆 Ciao!
  5. Att beställa 170.000 ex. är faktiskt inte OK, då vi bara tänker göra en upplaga på 1000 ex. 🙂 Visst kan jag göra en liten medlemspresentation. Har hängt på forumet ett tag, dock utan registrering. Har inte känt att jag haft nåt att säga förrän nu. Om det är någon som vill veta hur/var vi spelat in plattan så är det fritt fram att fråga. Vi spelade in allting själva med väldigt enkla/små medel.
  6. Triprock/multimediagruppen BARON BANE släpper den 7 november sin debut-CD på Stupid Dream Records. I samband med releasen kommer bandet ge en Albumkonsert på Gävle Konserthus. Biljetter kommer säljas på ticnet.se inom kort. Skivan kommer innehålla 10 låtar varav 3 finns tillgängliga för nerladdning på bandets hemsida. Vore kul om ni lyssnade och tyckte lite grann! Det går finfint att förhandsbeställa skivan på hemsidan. http://www.baronbane.com http://www.stupiddreamrecords.com
×
×
  • Skapa ny...