Jump to content
Annons

Excess

Medlem
  • Antal inlägg

    27
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hallå! Växla till song mode, och tryck på play, så ska du se att den stänger av Dist-pluggen och gör lite annat med effekterna i insert-kanalen. Det är därför det låter olika när du spelar patternet och när du renderar. EDIT: Trodde jag. Verkar som så inte är fallet. Fasen vad skumt, aldrig blivit såhär för mig.
  2. Playlist Options (pilen på playlisten) > View > Swap panels
  3. Excess

    QuadraSID

    Om jag förstår dig rätt så kan det vara så att olika färger i piano rollen ger olika output. För det är några VST som det är så med.
  4. Du kan välja "Detect Scale" samtidigt som "view note helpers" är på, då försöker den se vilken skala den ligger på. Dock är det bara de mest "basic" skalorna som den upptäcker, och den väljer inte ens alltid den skala du jobbar på. ... Aj då, 4 år ;_; Det tog mig ett tag att lära mig den, men innan jag lärde mig så var det många gånger jag trodde FL hade buggat sig.
  5. Kan du ge något exempel på vad du menar med knorrande? 😏
  6. Går att göra sådant ljud med 3xOSC och lite effekter 😄
  7. Jag har fått det att fungera, så det är nog ni som gör något fel 😄
  8. Istället för att högerklicka och välja "create automation clip" så högerklickar du och väljer "edit events" istället.
  9. Excess

    Fade

    Du kan ju köra ett automation clip. Sök på forumet efter hur man gör.
  10. Har du testat att göra såhär: http://tinypic.com/3149edx.jpg ?
  11. http://mda.smartelectronix.com/vst/mda_vst_fx_win.zip den ligger däri tillsammans med en massa andra effekter. (Bara 1,2 megabyte totalt ändå)
  12. Ett alternativ är ju att se det som ett kul inlägg.
  13. Excess

    BPM ändrar sig

    Högerklicka på BPM-siffrorna och tryck på edit events. Tryck sedan på den lilla trappan eller vad det nu är. Sedan Edit > Delete All. Nu ställs den inte om längre 🙂
  14. Excess

    automatiska clip

    Sätt en Fruity Fast LP på mastern och kör automation på den. Då blir det på alla ljud 😉 Alternativt kan du länka alla instrument för sig till automationklippet med "link to controller". Men tar så mycket mer tid 🙁
  15. Jo, det var ju det han sa. 🙂 "typ som den basshunter har gjort". Men jag tror han vill ha en till 😄
×
×
  • Skapa ny...