Jump to content
Annons

DJ Gurra

Medlem
  • Antal inlägg

    17
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. DJ Gurra

    MUSIK

    Nej, det var nån på pappas jobb som hade varit med om det, men det var några år sedan han (pappa) berättade om det. Vilken låt det var sa aldrig pappa och jag tror inte det är någon ide jag frågar vilken låt det var heller. Han har liksom ingen koll på sånt där, vet nog inte ens vilka Beatles var! EDIT: men det händer, så man skall altid vara försiktig. Jag hade aldrig laggt ut mina låtar här eller på något annat forum. Vet man att man skriver jävligt stark och bra musik så bör man inte göra det! Hela poängen med upphovsrätten, i likhet med patentlagstiftningen är ju att skapande människor inte ska låsa in sina idéer utan istället dela med sig av dem, mot att man i gengäld får ett statsgivet monopol på att sälja "idén" under en viss tid, för upprovsrätten gäller av någon anledning fram till 70 år efter att upphovsmannen dör, att jämföra med patent som alltid gäller i 20 år.
  2. Jag har problem med att crossfaden i Traktor 3 är för brant, man måste gå nästan hela vägen över för att märka någon skillnad. Vet någon hur man ändrar kurvan? Samma sak gäller för volymen.
  3. * LÅTNAMN: Implosion Of An Explosion * ARTIST/GRUPP: DJ Gurra * GENRE: Vev/Dance * LÅTLÄNGD: 3.08 * KOMPOSITÖR: DJ Gurra * PRODUCENT: DJ Gurra * EV. MEDVERKANDE: DJ Barr * INSPELNINGSÅR: 2006 * FORMAT: mp3 * STORLEK: 4,4 mB * STATUS: Färdig demo * LÅTLÄNK: http://download.yousendit.com/DB3171FA6EB5B516
  4. Jag har ett digitalt trumset med midiutgång som jag kopplar till datorns midiingång. Hur gör jag för att spela in ett midispår med det? Hur gör jag sedan för att koppla midispåret till trumsamples?
  5. * LÅTNAMN: Låt 18 * GENRE: Metal * KOMPOSITÖR: Jag * FORMAT: mp3 * STATUS: Väldigt skissartat, första inspelningen, testar bara riffen och så. * LÅTLÄNK: http://www.sendspace.com/file/n041ei Vill bara få lite input/feedback på den här låten. Håller fortfarande på och skriver och arrar. Säg vad ni tycker om riffen!
  6. Vad menar du med ställer in dfh? Som jag har fattat det måste jag ha ett program eller ett plugin där jag kan koppla varje midinot till t.ex. en wav-fil. Vad för program behöver jag?
  7. hur gör man för att koppla signalen från digital-trumsetet till dfh-samplingarna?
  8. DJ Gurra

    Vilken gitarr?

    Jag lirar på en ESP LTD EX-400 med EMG 81/60-mickar: http://img525.imageshack.us/my.php?image=sv5002490bq.jpg Äger även en röd Epiphone Les Paul Special samt en nylonsträngad av okänt märke
  9. är väl inte direkt jobbigt att klicka 2 gånger istället för 1?
  10. nej, jag är inte DJ 😛 Ville bara ha nåt kul användarnamn 😎
  11. Haha, hihatsen där är bara metronom, ska spela in en akustisk/clean del där 😳
  12. LÅTNAMN: Låt 16 (Temporär ;P) ARTIST/GRUPP: Jag... (Temporär) GENRE: Melodic Death Metal LÅTLÄNGD: 03:45 KOMPOSITÖR: Jag INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: wma, ligger på Acidplanet STORLEK: Streamar STATUS: Skiss LÅTLÄNK: http://www.acidplanet.com/artist.asp?PID=814034&t=2011
  13. Peavey 5150 e inte helt om du vill ha stärkare
  14. Anledningen till att använda distpedal är om man spelar genom en förstärkare som antingen inte har bra dist alls eller som låter kasst på högre volymer. Jag kör min Boss Metal Zone genom förstärkarn i replokalen för att kunna spela högre med hyfsat bra ljud!
×
×
  • Skapa ny...