Jump to content
Annons

SirAlex

Medlem
  • Antal inlägg

    191
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

Om SirAlex

  • Födelsedag 1988-08-05

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm
  • Intressen
    Skegg Eklektro (skeggeklektro.com)<br />afEkenholm, webbdesign (afekenholm.se)
  • Hemsida

Socialt

  • Skype
    lillwalle_5@hotmail.com
  1. Okej. Vet du hur det funkar med låt 0? Och hur mycket text som kan skickas med i headern? Är man riktigt skarp så kan det kanske finnas en liten möjlighet att få mediaspelaren att göra någonting (vad som helst) med hjälp av kod (typ injections)? Nä, en applikation känns som att ta i. Kan man kanske trycka spår som en gammal stereo inte kan höra, men en iPod kan, och vice versa?
  2. Har funderat på hur pass dynamisk man kan göra en CD-skiva, på det sätt att den läser information från mediaspelaren. Kan en skiva avläsa mediaspelarens typ (stereo, mp3-spelare etc.)? Kan man programmera en skiva att hoppa över ett spår (eller dylikt)? Vad besitter CD-skivor för vapenarsenal i området? Några alls? Så länge, Alexander
  3. 13" är litet, Mac(Book [Pro]) är överlägset. Det är min åsikt.
  4. hehe. jag var rätt nöjd med min 24", men det hade nog inte skadat med en till. 🙂 men vart hade den stått..? 🙂
  5. Å nej, men att göra det utan att nån märker det krävs något med lite inblick i mänsklig perseption 😆
  6. Hey. I vår är det tänkt att jag ska få ut min musik på skiva, vilket ska bli jävligt roligt. Jag är dock inte särskilt intresserad av att gigga som vanligt med bara laptop och nåt tillbehör, utan mer att komplettera musiken med upplevelse. Min musik är hård och lurig och jag gillar känslan av att vara lite förvirrad, lite spooky och samtidigt intresserad, vilket jag vill ingjuta i folk som ska se på mitt framträdande. Så en dag slog det mig att om det finns nån som pysslar med trolleriakter och kanske gillar musiken så skulle det vara skitroligt att göra nåt med den personen. Jag tänker mig typ sådana saker som att man utan att publiken märker det har bytt tröja eller kanske flyttat sig nån dm åt sidan. Vad som helst, litet eller stort, som man bara inte förstår hur det gick till. Utan att bli för långrandig, någon som vill hitta på något? Lyssna: http://skeggeklektro.com/
  7. oj, vad sent mitt svar blev. hur gick det med låtarna?

    yes, jag försöker satsa på mitt electroartisteri Skegg Eklektro: http://skeggeklektro.com

  8. Kolla in Dysrythmia: http://www.myspace.com/dysrhythmiaband
  9. Hallå där. Hur går musicerandet? Håller själv på att spela in två låtar nu, blir väl i efterhand som någon blandning av Mew och Cult of Luna, om man nu kan föreställa sig hur det mixen blir. Något nytt själv?

  10. Har ni något smakprov?
  11. MBC'n är skön, men färgar den inte ljudet rätt hårt? Tycker den sätter lite för mycket egen prägel på allt den tuggar på, eller så är det jag som inte är skillzored.
  12. Beklagar. Verkligheten suger 😄
×
×
  • Skapa ny...