Jump to content
Annons

Thomas

Medlem
  • Antal inlägg

    497
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Vi spelade med vårt band Swedish For Beginners på en spårvagn i Göteborg i höstas. Låten heter This City Is Not For Me och har snurrat lite på P3 det senaste. ...och så har vi ju videon som vi gjorde för ett tag sedan nu: http://www.youtube.com/watch?v=4LZdXfba--U
  2. Den kommer att funka helt ok också skulle jag tro. Helst vill den ha en dual-processor, och för vissa features krävs en G5 - men du får ju med lite fler roliga instrument på köpet. Latencyn bör inte skilja något i grundläget, men om du kör många tunga instrument och pluggar behöver du ställa upp den.
  3. Logic Pro 6 borde bli en bra variant för den. Rekommenderade systemkrav: Mac OS 10.2 or higher 700-MHz or faster PowerPC G4 or G5 processor 1 GB RAM 500 MB of available disk space for installation
  4. Vilka irriterande låtar är det som på motsvarande sätt gäller för keyboards? Just can't get enough? 😄
  5. Intressanta funderingar. Vad tänker ni om värdet och betalningsmodeller för en "ljudlogga"? Dvs några sekunders igenkänningsjingel som ett företag kan använda i ett reklaminslag - och sedan använda i framtida reklaminslag också?
  6. Thomas

    Spotify

    Jag har rätt dålig koll på vad som är de främsta konkurrenterna och hur bra de funkar jämfört med Spotify. Någon som vet?
  7. Hej! Jag PM:ade dig en fråga för att kolla om du fått nåt av Songbox (men har inte fått något svar såvitt jag sett). Enligt vad de iallafall sagt till oss så skall alla ha fått meddelande, via sina Songbox-konton. Skumt om det inte funkat... Det har varit mycket roligt att lyssna igenom de olika remixar vi fått! För de som ännu inte vet hur det gick kan man läsa detta blogginlägg.
  8. Thomas

    Spotify

    Ja, jag skulle gissa att champagnekorkarna flyger därborta nu 🙂 Och snart släpps väl tjänsten i USA också. Då snackar vi pengar... Japp, dels eftersom det kan få folk att skaffa iPhone - men också för att alternativet är att de annars kanske skaffar Android, S60 eller annan konkurrent. Dock ser jag en möjlighet att Apple snart lanserar en egen streamingtjänst i iTunes. De har redan en otrolig mängd digital musik, folk har redan konton, det finns redan ett fungerade betalsystem etc. En annan möjlighet är såklart att de köper in sig i Spotify och gör att appen går att köra i bakgrundsmode
  9. Thomas

    Spotify

    Att döma av en snabb koll bland folk i min egen närhet så handlar det om kanske 5% som har premium. Om nu det skulle vara representativt för resten av Europa är ju rätt svårt att säga 🙂 Men 5% skulle motsvara 300000, en intäkt på 350 miljoner per år. Men men, det är ju som sagt helt vilda spekulationer...
  10. Thomas

    Spotify

    Nu känner jag inte till någon fakta om hur många betalande som finns, men om det nu skulle stämma att det är 2 miljoner som i sin tur betalar 99 kr / månad, så blir det snarare 2.4 miljarder på ett år (dvs "värdet" intjänat på mindre än ett år). I vilket fall så är jag övertygad om att antalet betalande kommer att stiga drastiskt nu när iPhone-appen blivit godkänd. Det kommer nog driva många till att skaffa sin första iPhone också för den delen...
  11. Hmm. Inga förhastade slutsatser nu... 🙂 Alla ska fått veta samtidigt. Det kan ju blivit nåt missförstånd så att ingen fått veta 😱 Kollar upp detta direkt imorgon!
  12. Berättigad bump 😱 Japp, tävlingen har nyligen blivit avgjord. Vinnaren och alla deltagare har blivit kontaktade av Songbox (hoppas jag? 🙂 ). Vi kan snart redogöra här hur det gick!
  13. Nu är det knappt en vecka kvar av tävlingstiden. Det visade sig att Johan rört ihop datumen så det är inte siste juni utan 4 juli som gäller.
  14. Jajjemän! Funkar kanonfint till musik (från iTunes-biblioteket tex), videos & filmer (sorterar TV-serier och hämtar texter, bilder och info tex), SVT Play (och otroligt många fler nätstreams) etc etc. Kan rekommenderas stort! Själv kör jag det på min Mac Mini, kopplad till TVn. Jag väntar dock på att ett plugin till EyeTV kommer. Då blir det en riktig fullträff!
×
×
  • Skapa ny...