Jump to content

otippad

Medlem
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

2 Followers

About otippad

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man

My music online

Recent Profile Visitors

8,901 profile views
 1. Hej! Funderar på att köpa en midikeyboard med midi via bluetooth för att slippa kablar. Detta medför dock att jag måste skaffa en usbdonglebluetooth. Är det nån som vet om dessa håller låg latency? Kan man möjligtvis dela bt med musen? kom på att den har en usbsticka med bt. Tacksam för tips!
 2. Danke! ser ut som siffrorna som står på diskarna. hehe ja jag såg ett klipp där de visa nya staplarna. Grymt!
 3. Lite kuriosa. PeterT kan du testa denna benchmark med ahci? Jag får 196 mb / s burst & read Mystiskt för dma-5 ultra ska bara vara 100Mb /s (stand alone) https://filehippo.com/download_hwinfo/79260/
 4. Det är mycket möjligt. Köpte den beg. Den heter så här iaf. HP desktop PC intel 9450 Quad core 4GB Ram Corsair Dock funkar TRIM och ssd'n är hyfsat kvick tycker jag. Är det stor skillnad på ultra dma-5 och UHCI?
 5. Jag har hittat drivers till moderkort-chipset som då även ska stödja xp. Borde inte AHCI finns med där i? Jag kollade igen, det verkar inte gå att ändra i bios, det är grå text: "Transfer mode Ultra DMA-5" https://en.wikipedia.org/wiki/UDMA
 6. Alltså IDE transfer mode under installationen. Man måste hitta en setting i bios för att stänga av AHCI för att XP ska kunna installeras? Jag hitta steg 2 iaf om man lyckats med installationen. En guide för AHCI - drivers in XP https://www.prime-expert.com/articles/a11/change-from-ide-to-ahci-without-reinstalling-windows-xp/
 7. Aha tack för infor. Nej grejen var att jag inte kunde hitta ide uhci settings utan bara smart. Motherboard Model: FOXCONN 2A8C. G41 Har inte provat setup xp än. Vat du om det räcker med att ta disable ssd i bios eller måste jag öpnna och koppla ur under installationen?
 8. Tydligen kunde jag inte välja transfer protocol utan datorn verkar vara i nåt gränsland mellan gammalt och nytt och har nåt som heter smart https://en.wikipedia.org/wiki/S.M.A.R.T. Kanske kan funka endå då. Det är oem så jag kan ej installera win 7 pro efter xp men det bör gå med select boot drive start efter xp install om xp kommer som nr 2. Har en säkerhetsklonad oem win 7 i fall det blir för mycket kaos.
 9. Intressant, minns det när jag var inne och kikade senast. Räcker det om jag flippar om den disken med xp till ahci eller påverkar det alla slots?
 10. Jag tror jag hoppar detta och kör två win på olika hdd. Stämmer det att om man kopplar ut win 7discen på sata 1 och installerar xp på sata 2 att 7an sen funkar som main och att man kan starta xp på sata 2? Gjorde detta utan att koppla ur sata 1 vilket sabbade hela 7an och en hårddisk. Kaos! Tacksam för tips!
 11. Hej! Man kan installera Win XP gratis nu som virtuell maskin med full installation. Hur tror ni denna installation kopplar till Cubase? Ej säker men tror inte det finns drivers för mitt moderkort till XP som jag har på skiva men är ändå sugen att öppna massa gamla projekt. Kan det funka? Guide för dig med Win 7 pro till detta Mvh
 12. Ok, bra tänkt, jobba lite mer som ett instrument med samplingarna.
 13. Tjena producers! Försöker lära mig denna genren. Väldigt kul att arra och snöa in i syntar, men en hel del att lära sig. Har mest gjort rock innan. Vad tror ni om denna? Det är en del samplingar och annat smått och gott.
 14. Hej! Nån som kan tipsa om en midi-klaviatur storlek ca 30cm? Gärna minivariant. Problemet är att jag fått en vansinnig ledvärk men vill gärna spela, så ju lättare motstånd i tangenterna desto bättre. Gärna i nivå med ett Mac-tangentbord. Tacksam för tips!
 15. Okej tackar. Just lajnat har ju så dåligt mellanregister, blev att jag fegade där, men ska försöka få till det.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.