Jump to content

Farbrorhumla

Medlem
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Farbrorhumla

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej alla, jag hoppas detta är rätt forum att posta i men jag har lite låtar som jag hjärna skulle vilja veta vad andra tycker om Om ni lyssnar kan ni väl skriva lite om vilken ni gillade bäst och vilka ni inte gillade alls osv och varför:) har hållit på med fl studio nu i 1 år. https://soundcloud.com/andersson-linus/farb-high-up https://soundcloud.com/andersson-linus/farb-future-1
 2. Nu är jag tillbaka igen fixat till 2 limit som strulade och ändrat bpm samt sidechain samt lagt till sång men har mer att jobba på men har ett nya resultatet efter 3 månaders arbete
 3. Tack har fixat lite i mixern skickar rn uppdatering när jag är klar.
 4. Hej jag är ganska så ny vad det gäller musik och hållet på med min 5 låt nu och så hör låtet den är så länge. försöket få leadet att bli mer fylligare känns så kallt så har ni något tips. all feedback och kritik är välkommet bara kötta på.
 5. vad gör du för något inom musik juzzie
 6. Jag gör edm musik kan det vara av intresse ? Kan även tänka mig att göra annan typ av musik med.
 7. Basen låter helt ok dock känns låten enformig när basen kör igenom hela låten och dom andra ljuden äts upp av basen.
 8. Super bra? Hade ni tänkt lägga in lite sång med?
 9. Tack så mycket ska prova detta blir galen på att det lät kasst så fort jag laddade upp wav filen.
 10. Felen hörs inte mycket på akg headseten för dom smälter in bättre med ljudet. jag lägger upp låten på soundcloud.com vilka headset bör jag då välja med mina akg?
 11. Hej jag har ett evigt återkommande problem med att ljudet. när jag har samplat klart min låt på datorn med mina AKG K-240 Studio och sedan laddat upp och lyssnar i min iPhone med iPhones original hörlurar hittar jag fel hur kommer detta sig?
 12. Hey, försöker få 2 peak kontroller att fungera men får bara 1 att funka och båda är i samma mixer kanal. vill separera kicken ifrån leadet vad är felet blir tokig?
 13. Tack :) allt är kul att vara med i
 14. Hej någon som har information om olika edm tävlingar att dela med sig?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.