Jump to content

Manner

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutralt

About Manner

 • Rank
  På gång
 1. Nu vet jag ju inte vad soundet du är ute efter men jag tänkte någonting i stil med Kygos chords i tina turner låten jag vet inte själv hur man uppnår det, för jag tror han har sidechainat dom chordsen, han har säkert mixtrat med ADSR'n. Kanske går att sätta i ett enkelt drone ljud eller något liknande i breaket. Men padsen är inte dåliga så det kanske inte behövs ens något där. Någon svartbältare kanske ser det här och tycker annorlunda. 🙂 Fortsätt göra mer musik, jag gillar stilen!
 2. Jag gillade låten! Högst personlig preferenser och jag vet egentligen inte vad jag pratar om, men jag skulle ha valt en snarlik top-kick istället för att köra samma kick i början som i resten av låten då slår refrängen lite mer. Padsen i början är bra, jag gillar soundet, låter Avicii likt så det ska du ha! Jag skulle vilja att piano chordsen i refrängen var lite mer markanta samtidigt ska dom inte ta över melodin. Jag vet inte själv hur jag skulle gjort det men övergången till breaket skulle vara kortare på något sätt, att refrängen inte fejdade in i breaket utan slutade me
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.