Jump to content
Annons

Morlow

Medlem
  • Antal inlägg

    61
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Jönköping

Senaste profilbesökare

1 523 profilvisningar
  1. Jobbar som elektriker och jag hatar allt vad lågenergi heter (i alla fall i hemmet) men häromdan så satte jag upp lite utebelysning på ett hus och då körde vi med sånna här LED-lampor i http://www.hidealite.se/svenska/led/ljuska...v-varm-xpe.html Jag blev positivt överraskad över det varma vita ljuset som dom hade lyckats få till, inte alls det där kalla vit/blåa ljuset som det brukar vara! Jag har tyvärr inte testat någon inomhus men jag tror faktiskt på dessa! Finns till flera olika socklar och båfa 230 och 12 Volt.
  2. Tjena, Jag har sökt och pillat som fan men hittar inte hur man gör. jaq kör ett beat i groove agent 2 och vill få över det till ett midi spår så man kan ändra om lite i beatet, hur gör jag? Beatet spelas bara när man trycker på play.
  3. Jag har lånat ett par sånna några gånger och jag tycker dom låter kanon-bra för sitt pris, får du dom då ännu billigare så tycker jag absolut du ska slå till 😎
  4. Hehe jaha ok, men då blir det till att sitta och pilla i cubase för hela slanten nu då 😱 Jag tackar och bugar för alla svar!
  5. Hehe, jag är elektriker och vi använder ett glidmedel som jag inte kommer på vad det heter nu bara för det, det är också vattenbaserat och finns inte på apoteket utan hos grossisterna, kan ju va ett tips ifall han tycker det är pinsamt att gå till apoteket 😆 Det ska inte vara några problem att få igenom en dragfjäder i dom rören, såg inte ut att va så många böjar på dom, funkar ju med damsugaren som någon sa och även att köra med tryckluft 🙂
  6. så ni tycker det är bättre att jag lär mig pilla mer med pluggar en slänga ut pengar då med andra ord? 😄
  7. Hej på er! Jo, jag har en fråga angående min "studio", jag kör med en yamaha 16/4 mixer (tele > rca från mixerns I/O) till mitt m-audio delta 1010LT. Jag har hittills bara använt Cubase egna kompressor och en Urs-kompressor plugg och jag undrar nu hur stor skillnad är det med "riktiga rack" kompressorer? Jag skulle behöva minst 6 kanaler och då blir det ju typ 3 st á 1500 = 4500 spänn, är det värt att investera i några kompressorer?, hur pass stor skillnad blir det T.ex. på trummor och gitarrer med riktiga jämfört med pluggar? Ge mig gärna några tips på kompressorer som ni tycker är bra 😄 Mvh /Jeppe
  8. Tjena! Jag har en fråga angående mitt ljudkort. Jag har en yamaha mixer (16/4) och ett m-audio delta 1010 LT, jag kör med tele > rca från mixerns I/O till ljudkortet. Och nu till frågan, när man kollar lite i ljudkortets "kontrollpanel" så finns det bl.a. en flik där man kan ställa in om man vill ha +4dB eller -10dB på utgångarna och ingångarna, vad är det för skillnad och vad ska jag köra med på mina ingångar och utgångar? Mvh /Jeppe
  9. Morlow

    Glapp i 1010LT

    Kan ju va rätt krångligt att löda sånna kablar om du inte är duktig på att löda. 500 spänn är ju inte så farligt för en sån piska tycker jag så jag hade gått på det alternativet Jag har själv ett sånt kort och jag är jättenöjd med det.
  10. Steinberg The Grand 2 låter mycket bra tycker jag
  11. hehe vilken tråd det blev men nu har jag fått svar på min fråga. tackar 😉
  12. Tjena! Jag kom och tänka på en sak (mest för att jag är nyfiken) Kan man spela/skrika sönder eller försämra ljudkvaliteten i en A51 t.ex.?
  13. Om du får signal in i cubase så måste du ju få ut ljud om du kopplar monitorerna till datorn om du har rätt OUT (typ en vst-plug) i cubase. Eller har jag missuppfattat frågan?
  14. Komplett.se kan jag ju rekomendera, tror inte det blir mycket billigare ifrån china och det är ju jobbigt om nåt är trasigt då med.
×
×
  • Skapa ny...