Jump to content
Annons

Distorted man

Medlem
  • Antal inlägg

    45
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Distorted man

  • Födelsedag 1979-03-07

Om mig

  • Stad/plats
    Malmö
  • Intressen
    Jobbar med reason och cubase. Gör mest klubbmusik. Lutar åt house och trance.
  1. Håller med föregående. Fram med rösten. lägg den som daft punk. snygga ljud förutom delay:ade BD:n under "bryggan" Bara mullrar och förstör. Svänger bra på sina ställen. En ordentlig mix så blir det klockrent.
  2. Hej Hej Gillar drivet. Det svänger rätt friskt:) Tycker faktiskt du kan trycka fram BD:n ännu mer lite eq på toppen så slår den hårdare. Saknar den obligatoriska pausen innan build up(så det blir en build up). Sen önskar jag en melodi. Leadljudet låter mer bakgrundsslinga. Fast det beror ju på vad du är ute efter.
  3. Du vet om att bakom firewireinterfacet sitter en vanlig sata eller pata HD? Ett interface lägger alltid till latency. Sata = lite latency Sata+firewire= lite mer latency....
  4. Varför focusrite eller presonus. båda har bra preampar. båda har fyra in.(om du t.ex vill lägga in en extern kompressor eller nått. Du betalar inte extra för dsp-kraft som du ändå inte kommer använda eftersom den bara gäller direktmonitorlyssning. Du betalar inte för massa ingångar med lägre kvalitet. Båda har "ärliga" specifikationer. EMU(creative) specifikationer gäller AD/DA omvandlarna, att sen resten av kortet inte hänger med det kommer inte riktigt med i texten av någon anledning..... Intern hårdisk är alltid bättre än firewire eller USB... Hårdisken blir inte snabbare för att det sitter en firewirekontroller i mellan den och datorn, tvärtom. Mbox2 funkar också men då hamnar du i protoolsland vilket har sina för och nackdelar. Då betalar du dessutom för programet som medföljer (protools LE).
  5. nån borde göra parodi på den här tråden... 😄
  6. Ingen annan som orkar bemöda sig?
  7. Kortet säger att dess interna dsp(prossesor) är överladdad. Har du slängt på en massa effekter(kortets egna) routat runt mycket eller har väldigt låg latency så belastar du dsp:n. kolla om det finns någon resetfunktion. Har inget med din dator att göra...
  8. Emu-kortet har adat så köp en Adat-omvandlare. Behringer har en med 8 micpreampar för 3000. 8 nya kanaler rakt in. Grattis.
  9. 😏 Som sagt Emu är inte bra....
  10. Varför gärna Firewire? Varför inte en direktkopplad? Varför lägga till latencyn med firewire interfacet? Emu korten har höga spec på AD/DA konvertorerna men det är mest bara siffror. De har t.ex inte högre frekvensomfång än 20kHz trots att konvertorerna skall vara 196kHz och alltså kunna sträcka ut frekvenzomfånget mot 96kHz. Emu är hur man än vrider och vänder på det en typisk creativeprodukt, genvägar och uppblåsta specifikationer ungefär som en stereo på coopforum har 300 watt uteffekt.... Dock har de en bra intern mixer. Man kan routa hur som helst. Välj hellre t.ex ett presonus firebox eller focusrite saffire LE. Mindre gimmickar mer ljud. Lägg pengar på monitorer så fort du kan om du inte redan har.
  11. Länk till mp3 med högre upplösning. Har slängt på lite kompressor och limiter.
  12. Härlig låt. Känns genomarbetad,(eller improviserad) låter levande. Lite mycket sustain på bastrumman(inte mycket dock) korta ner aningen så svänger det mer. Du kan inte slänga upp den i högre upplösning. Vill gärna ha den.
  13. Ok. Tack för åsikt. Leadljudet e det jag gillar mest;) Jag siktade på gulltrance så då hammnade jag väl rätt:)
  14. Hallå alla. Det var ett tag sen jag postade.... Tänkte bryta den dåliga vanan. All kritik välkommen. Detta är ett litet projekt som påbörjade inatt och avslutades i morse. Sitter med lurar och mixar(ni vet grannar och flickvänner och sådant) så mixen suger säkert. Vill bara få lite synpunkter innan jag går vidare. Ska väl försöka slänga in lite röster här och där kanske. LÅTNAMN:While we wait. ARTIST/GRUPP:Distorted Man GENRE:Trance? Prog. house? LÅTLÄNGD:7,19 KOMPOSITÖR:D. Schönbeck PRODUCENT:Den samma INSPELNINGSÅR:2006 FORMAT:mp3:196kb/s STORLEK: 10,5Mb STATUS: Färdig nattövning Lägger upp den i bättre kvalitet. Små ändringar gjorda. Mindre stickande nu.. While we wait
  15. Låter bättre nu. Riktigt bra seperation i mixen. Bra bredd. Slutet är lysande 😱 Rösten ligger rätt. Fotfaranade snett på en hel del ställen men jag vet ju att du gillar det så. Hade nog lagt lite overdrive på gittarrerna för att de ska passa mer med resten av electrokompet. Vet inte om det e mina lurar men jag tycker mixen lutar aningen åt höger. Tycker fortfarande du borde lägga lite längre sustain på strängarna. Hacket stör mig. Snygg mix överlag 😆
×
×
  • Skapa ny...