Jump to content
Annons

V1ct0r

Medlem
  • Antal inlägg

    33
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hejsan. http://soundcloud.com/mononymous/untitled Skulle behöva lite andra öron på ett spår jag pillar på. Hur låter det tycker ni? Hur är mixen? Dåligt/bra ? Tack som fan
  2. var hittar man inställingarna för detta ? har cubase4
  3. kunskap alltså.. tack så mycket !!
  4. jo visst, men för att kunna arbeta med den. för att nå fram ett så bra ljudsom möjligt är då ?
  5. Vad väger mest i en proffs-studio ? vad ere man använder för att få fram det sjukt bra ljuden ? jag antar att det är en lång kedja med prylar, men om man ska satsa på något, är det mickrofoner då ? eller kanske ett par sjukt bra monitorer ?
  6. hejsan, nu har jag inget hår kvar... har suttit hela natten och försökt lista ut va som är problemet med mina microfoner. En helt ny SP b1a som inte fungerar och ett helt nytt ljudkort och en helt ny sladd. finns det några vanliga fel som folk gör ? har slängt på 48volten så d e inte heller felet. även min 1 kanal har börjat brusa vid bruk av lajnad gitarr efter jag pluggat in och ut xlr sladden. snälla snälla snälla snälla.. hjälp mig.
  7. jag har ingen annan preamp dock har jag en gammal dynamsik Sony F-730 som ej heller svarar på signalen =/ Du får alltså inget ljud med den micen heller? Det tyder på att det är fel på kabeln eller på preampen. Har du en annan XLR-kabel du kan testa med? Det är väl en mickabel du har, med XLR-kontakt i båda ändar...? Nej inte den heller. körde den XLR kabeln jag har nu med en gitarr och det fungerade. Gitarr -> Tele -> XLR Hona -> XLR Hane - > XLR Hona -> Ljudkort. så jag antar att d e fel på preampen eller microfonerna?
  8. någon som har en typ ide om vad som e fel ?
  9. jag har ingen annan preamp dock har jag en gammal dynamsik Sony F-730 som ej heller svarar på signalen =/
  10. Hejsan Min SP b1a funkar itne. den ger ingen signal till mitt ljudkort. sitter på ett terratec phase x24 fw och phatom power är påslaget. har även kört xlr sladden med gitarr och vet att d inte är något fel på sladden. hajar absolut ingenting varför min nya mic som för övrigt kom idag inte funkar.... hjälp tack !!
  11. V1ct0r

    Grundboll!

    https://www.studio.se/index.php?act=ST&f=66&t=28941 där har du en till ny bit 🙂
  12. V1ct0r

    Grundboll!

    okej ja kikar på den o fixar lite 😎 ska kolla om ja kan bidra med något. 😳
  13. V1ct0r

    Grundboll!

    tack så mycket 😄 lyssnade på din andra del d lät fett skönt 🙂 här e min nästa 😄 (verkar inte som ngn annan är intresserad) https://www.studio.se/index.php?act=ST&f=66&t=28921
×
×
  • Skapa ny...